Ljepota

Novi parfemski trio sa potpisom Bulgari

Novi parfemski trio sa potpisom Bulgari
Foto: N.N. | Novi parfemski trio sa potpisom Bulgari

Ako postoji jedna stvar po kojoj je brend Bulgari poznat, moramo priznati da se teško možemo uhvati za samo jedno.

Radi se o brendu koji je prepoznatljiv po izuzetnim kreacijama bilo da se radi o nakitu, satovima, aksesoarima ili parfemima. Zbog toga svaki put kada se suočimo sa jednom od najnovijih kreacija, s uzbuđenjem iščekujemo više detalja.

Savršen spoj koji zavodi vaša mirisna čula predstavlja magična kolekcija Le Gemme. Parfemi Masculine, Orientali i Imperiali su već bili dio ove nevjerovatne kolekcije, ali je italijanski brend sad dodao novi mirisni trio nazvan Le Gemme Reali, inspirisan safirima, smaragdima i rubinima.

Parfeme je kreirao čuveni nos Alberto Moriljas, a sadrže intenzivne sastojke u flašicama safirno plave, smaragdno zelene i rubin crvene boje. Tri nova parfema su Nylaia, Veridia i Rubinia i inspirisani su načinom na koji kuća Bulgari sječe i polira ovo dragocjeno kamnje. Sadrže očaravajući miks rijetkih sastojaka što ih upravo čini jedinstvenim.

Tako je Nylaia kreiran u znak poštovanja Kašmira, a posjeduje ekstrakt plavog irisa, sambak jasmin i bijeli mošus. Veridija nas podsjeća na kraljevske vrtove Vizantije sa svojim zavodljivim notama burbon vanile, pačulija i galbanijuma dok je Rubinia savršen orijentalan miks koji sadrži mandarinu tonka zrna u kombinaciji sa sandalovinom i kopaibom.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije