Ljepota

Novogodišnja toaleta: Cipele

Novogodišnja toaleta: Cipele
Novogodišnja toaleta: Cipele

Postoje dvije stvari kojih cure nikako ne mogu da se zasite - cipele i šljokice. Ako želite da izmamite uzdahe, svjetlucave, šljokičaste cipele će definitivno poslužiti svrsi.

Nebitno je treba li da izgledate privlačno na vrućem spoju ili u novogodišnjoj noći, jednostavno izaberite svjetlucave cipele i bićete spremni.

Najklasičnije, ako se takve cipele uopšte mogu nazvati klasičnima, su crne i srebrne boje, ali na svu sreću postoji cijela paleta boja u kojima ćete bukvalno zabljesnuti, od ružičaste, crvene, do zlatne i bronzane.

Svoje šljokičaste cipele ćete obožavati, jer će upotpuniti vaš glamurozan i zabavan izgled, učiniće upravo ono što očekujete od svojih cipela za tulumarenje, a vrlo lako možete postići i retro look.

Iznenadićete se u kojim sve situacijama ćete ih moći iskoristiti, pogotovo za vrijeme praznika.

Poigrajte se raznim bojama, to će dati dodatnu svježinu vašem "outfitu". Ako volite da jednostavan izgled dodatno začinite, posegnite za svjetlijim cipelama i odmah ćete "podignuti" vašu odjevnu kombinaciju. Mogućnosti je mnogo, potrebno je samo malo mašte i hrabrosti.

Modni dizajneri potrudili su se da s ovakvom obućom usklade i druge komade - poput torbica, šalova i kapa, pa ne morate brinuti da ćete izgledati neukusno.

Novogodišnja toaleta:

Torbe

Kosa

Nakit

Parfemi

Oči

Cipele

Haljine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije