Ljepota

Ogrlice u nizovima i broševi jesenji hit

Ogrlice u nizovima i broševi jesenji hit
Foto: Ilustracija | Ogrlice u nizovima i broševi jesenji hit

Od najdecentnijeg prstenja i sitnih naušnica do ogrlica u nizovima i komada optočenih dijamantima, nakit se oduvijek isticao kao najposebniji modni "začin" koji možete dodati svakoj kombinaciji.

Kao i odjevni komadi i drugi modni dodaci, nakit iz sezone u sezonu mijenja svoje lice, ide u korak s najnovijim trendovima i ističe nove neodoljive komade koji se u trenu pretvaraju u najpoželjnije modne dodatke sezone.

Trendi nakit

Jesen je sezona koja uvijek donosi raskoš među modne trendove, a ove godine bogatstvo modnih trendova preslikalo se i na najpoželjnije komade nakita. Daleko od jednostavnosti minimalizma koji smo obožavali prošlih sezona, jesenji nakit donosi spoj upečatljivog izgleda, sjaja metala i boja, te efektnog izgleda koji će i najjednostavniju kombinaciju pretvoriti u moderan jesenji look.

Naušnice

Modni svijet za jesenju sezonu pripremio je pet odličnih trendova u nakitu. U centru trendova i najpoželjnijih komada nakita i dalje se nalaze naušnice. Klasične, elegantne i cool zlatne hoop naušnice još će biti naš omiljeni favorit, ali kao jednako privlačan izbor ove im se jeseni pridružuju asimetrične naušnice i naušnice optočene dijamantima.

Ogrlice u nizovima

Osim naušnica, raskošne boje dijamanata ukrasile su i elegantne ogrlice, statement prstenje i narukvice koje ćemo nositi u nizovima. Nizovi će biti prvi izbor nošenja nakita i kada je riječ o decentnim ogrlicama sa sitnim privjescima ili medaljonima.

Ženski ručni satovi su oduvijek najbolji aksesoar. Upotpunite svoju kolekciju neobičnim i vrlo efektnim satovima.

Efektni broševi

Ove zime ukrasite rolke, džempere i kapute atraktivnim i upadljivim broševima. Osim što izgledaju retro, oni svakako daju i damsku notu svakom izgledu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije