Ljepota

On je preuzeo titulu najpoželjnijeg kraljevskog neženje

On je preuzeo titulu najpoželjnijeg kraljevskog neženje
Foto: Instagram | On je preuzeo titulu najpoželjnijeg kraljevskog neženje

Budući da su princ Hari i Vilijam odavno zauzeti, na britanskom tronu ostalo je još svega nekoliko poželjnih neženja, a jedan od njih je mladi Artur Čato. Unuk britanske princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete, po mnogočemu je netipičan član monarhije.

Punog imena Artur Robert Natanjiel Čato, stariji je sin ljedi Sare Čato i njenog supruga Danijela Čata te 25. u redu za britansku krunu. Praunuk je kraljice majke i unuk princeze Margaret, rođak iz drugog koljena princu Vilijamu i Hariju.

Iako javnost nije previše obraćala pažnju na njega, 19-godišnji plemić svojom pojavom je zaludio društvene mreže, na kojima ponekad otkriva mnogo više od ijednog člana ove stroge monarhije.

Arturova majka, ljedi Sara, jedino je žensko dijete nesrećne princeze Margaret i njenog supruga Dejvida Armstronga Džejmsa.

Mladog nasljednika koji vrlo vjerovatno nikada neće sjesti na britanski tron prate mlade djevojke kojima je osim zbog statusa interesantan zbog svog izgleda. Artur vrlo često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije na kojima do izražaja dolaze njegovi mišići, a ekstremni sportovi su mu velika strast. Jedno vrijeme je proveo i u mornarici, a kao dječak vrlo često se mogao vidjeti u prisutnosti kraljice Elizabete, kojoj je na svečanostima nosio šlep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you know I like the gym?

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije