Ljepota

Osvježite garderobu sa samo nekoliko krpica

Osvježite garderobu sa samo nekoliko krpica
Foto: N.N. | Osvježite garderobu sa samo nekoliko krpica

Početkom nove godine i nove sezone želimo da promijenimo puno stvari u svom životu i osvježimo svakodnevicu, a jedna od njih je i garderoba.

Donošenjem novih odluka i novih navika koje smo odlučili da usvojimo, većini žena neophodno je i da obnove garderobu i napune ormar novim stvarima.

Modni kreatori savjetuju da biste na početku 2018. godine osvježili svoju garderobu i svoj izgled, biće vam dovoljno samo nekoliko komada.

Da dodatno uštedite novac, mogu vam pomoći velika sezonska sniženja, a da biste osvježili garderobu, ne treba da mijenjate sve u ormaru, nego vam je potrebno samo nekoliko novih krpica.

U ormarima većine žena nalaze se odjevni favoriti za zimsku i nadolazeću proljetnu sezonu.

Od klasičnog kaputa i proljetne jakne koja po potrebi može biti i ležerna i elegnatna, do bijele T-shirt majice za svaki ležerni look i male crne haljine za svaku svečanu priliku, omiljeni klasici i osnovni komadi mogu uz nekoliko dodatnih komada i najjednostavnije kombinacije učiniti posebnim.

Ovo su komadi koji su vam potrebni da razigrate i osvježite svaku garderobu i u tren transformišete vaš look.

Kaput ili baloner

Među najzahvalnijim odjevnim komadima svake žene su kaput ili baloner. Možete ih kupiti povoljno na sezonskim sniženjima.

Sjajno će stajati preko upečatljive haljine, osvježiće vaš omiljeni model džins hlača, a i svaki poslovni look učiniće još moćnijim.

Romantična bluza

Romantična bluza je još jedna od krpica koja će osvježiti svaku modnu kombinaciju. Može se nositi i uz suknju i hlače i u ležernijim i eleganijim kombinacijama, tako da će biti savršen odgovor na svaku vašu modnu dilemu.

Džins hlače sa trendi detaljem

Džins hlače u svim nijasama, bojama i oblicima neizostavane su u ormaru skoro svake žene. Za ovu sezonu dovoljno vam je da uzmete jedne upečatljive sa trendi detaljem. I njih vjerovatno možete naći na sezonskom sniženju.

Štikle u jarkoj boji

Iako žene imaju raznih modela cipela za sve moguće prilike, neće škoditi da se počastite još jednim parom i to u nekoj neobičnoj jarkoj ili pastelnoj boji. Ako poželite da malo obojite svoju jednostavnu kombinaciju, dodajte ove štikle u jarkoj boji.

Upečatljiva haljina

Iako vjerovatno u ormaru imate gomilu haljina koje ste kupovale za svaku priliku, kupite još jednu. Ova neka bude baš upečatljiva i za svaku priliku i da se može kombinovati sa raznim nakitom i maramama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije