Ljepota

Ova haljina se rasprodala u roku od sat vremena

Ova haljina se rasprodala u roku od sat vremena
Foto: Promo | Ova haljina se rasprodala u roku od sat vremena

Prije nekoliko nedjelja smo slušali o fenomenu haljina u kolekcijama koje su bile namijenjene za praznike, a koje su ostale na vješalicama radnji jer niko u svijetu nije imao gdje otići na doček – osim kod prijatelja na kućnu žurku.

Ako pogledate stanje u prodavnicama na sniženjima, vidjećete da je velika količina tih haljina ostala na vješalicama što bi bilo potpuno nezamislivo da smo u normalnijem vremenu. Svaka svečana haljina koja izgleda dobro bi se rasprodala u roku od nekoliko dana. Pa ipak čini se da je ženama već dosta trenerki i udobne odjeće u kojoj smo proveli dobar dio jesenske sezone. Već su se usmjerile na leto u nadi da će valjda ovo sve biti iza nas i da će obući neku haljinu i srediti se. Dokaz tome je nova resort kolekcija brenda Cult Gaia koja nestaje s polica brzinom svjetlosti, a koja je cijela sačinjena od haljina koje sigurno ne možemo zamisliti u ovoj situaciji.

Tako se brend pohvalio s haljinom Laila koja je rasprodata u roku od sat vremena. Radi se o jednostavnoj haljini od viskoze s dugmićima koji su inspirisani prirodnim kamenjem, a čija cijena iznosi 430 KM. Sada se za haljinu već stvorila i lista čekanja što nas navodi na misao da ćemo ovaj model vidjeti po cijelom Instagramu i da ćemo ga dobiti u nekoj pristupačnijoj verziji u ponudi high street brendova. Samo pričekajte proljeće i vidjećete cijeli niz sličnih modela koji će preplaviti radnje.

(buro247.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije