Ljepota

Ova ljepotica će predstavljati Hrvatsku na izboru za mis svijeta (FOTO, VIDEO)

Ova ljepotica će predstavljati Hrvatsku na izboru za mis svijeta (FOTO, VIDEO)
Foto: N.N. | Ova ljepotica će predstavljati Hrvatsku na izboru za mis svijeta (FOTO, VIDEO)

Lijepa dvadesettrogodišnjakinja živi u Zagrebu gdje studira kondicionu pripremu sportista na Kineziološkom fakultetu

71.izbor miss svijeta održaće se u Nju Delhiju 16.decembra. U Indiju će otputovati Lucija Begić kao predstavnica Hrvatske. Ova egzotična ljepotica, visoka 178 centimetara, nosila je titulu miss Zagreba.

Lijepa dvadesettrogodišnjakinja živi u Zagrebu gdje studira kondicijsku pripremu sportista na Kineziološkom fakultetu. Osim sa sportistima, voli raditi i s rekreativcima. Posebno je ponosna na činjenicu da pomaže osobama s tjelesnim oštećenjima u unaprijeđenju njihovog kvaliteta života tjelovježbom.

‘‘Prijateljstva koja sam sklopila kroz ovaj posao su razlog zašto toliko volim sve što radim. Osobe s tjelesnim oštećenjima motiviraju me svojom hrabrošću i pozitivnom energijom‘‘, priča Lucija.

U slobodno vrijeme boravi u teretani, voli duge šetnje u prirodi sa psićem Lorom te se kao bivša sportistkinja rekreativno bavi raznim sportovima. Ova svestrana ljepotica slika na platnu, druži se s prijateljima i porodicom, ide na koncerte, putuje te sarađuje s raznim udruženjima koje pomažu socijalno ugroženim osobama.

‘‘Trudim se svoje znanje, vještine i vrijeme usmjeriti na poboljšanje okruženja u kojem živimo, kako kroz poboljšanje stila života tjelovježbom i brigom o sebi, tako i kroz pomoć onima koji nisu u mogućnosti skrbiti sami o sebi‘‘, ističe Lucija, koja se već naveliko sprema otputovati u Indiju.

Naime već se snimila video razglednicu, službene fotografije, ali i odradila potrebne fittinge za predstojeći izbor na koji putuje 17. novembra.

‘‘Ovim se putem želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u mojim pripremama za finale Miss Svijeta, Studiu Marcela, Profokusu, Alduku, Županiji Ličko-senjskoj, Turističkoj zajednici Ličko-senjske županije. Iznimno sam sretna što je baš meni pripala čast predstavljati Hrvatsku i nastojat ću opravdati povjerenje Direkcije‘‘, govori Lucija, a prenosi Jutarnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA BEGIĆ (@b.luciiia)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije