Ljepota

Ove pantalone su hit sezone

Ove pantalone su hit sezone
Foto: Instagram | Ove pantalone su hit sezone

Mnogo je razloga zbog kojih žene obožavaju pantalone visokog struka.

Bez obzira na trendove koji nas motivišu na eksperimentisanje, postoje neki komadi koji odolijevaju modnim promjenama, a među njima su svakako i pantalone visokog struka.

Ovaj odJevni komad ističe figuru pješčanog sata, vizuelno produžava noge, pokriva stomačić i sprečava pojavu nepoželjnog "muffin topa" koji nas muči kod pantalona niskog struka. Pored svega - izuzetno su udobne.

Naravno, potrebno je odabrati pravi par. Obratite pažnju na nekoliko stvari, dužina je važna: trebalo bi da bude ili puna (kad stojimo u potpeticama) ili iznad gležnja kako bi vizuelno izdužile noge. Pantalone koje su tačno do zgloba imaće kontraefekt.

Visoki struk treba da bude na nivou našeg prirodnog struka, ne niže ili ispod grudi. Često se može dogoditi da su nam pantalone dobre u bedrima, ali široke u struku; u tom slučaju tražite dalje ili potražite vještu krojačicu koja će ih suziti na idealnu širinu. A kako ih stilizovatii? Donosimo nekoliko šik predloga:

Pantalone visokog struka + ženstvena bluza

S ovosezonskim trendom neoromantizma, teško je odoliti romantičnim bluzama opuštenih krojeva, ukrašenih karnerima i izrađenim od svile, čipke ili satena. Idealno izgledaju uz pantalone visokog struka, a trik je da ih utaknete u pantalone čime ćete istaći struk i dodati malo volumena gornjem dijelu tijela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi)

Pantalone visokog struka + pletivo

Krupno ili tanko pletivo izgledaće bolje ako ga upašemo u pantalone i na taj način vizuelno produžimo noge.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije