Ljepota

Ovo ljeto investirajte u pruge

Ovo ljeto investirajte u pruge
Foto: N.N. | Ovo ljeto investirajte u pruge

​Jedan od dezena za koji neće nikada proći vrijeme svakako su pruge ili linije i linijice svih vrsta. Horizontalne, debele, tanke, uspravne, kombinacije prethodno navedenih, nije važno - važno je da su u pitanju pruge i imaćete uvijek komad koji možete lako da iskombinujete i koji će biti nosiv.

Ipak, postoji jedna stvar koja razlikuje jednu vrstu pruga od drugih i čini ih poželjnijima, a to su boje, tačnije kombinacije boja.

Igrajte na sigurno

Ukoliko želite da igrate potpuno na sigurno kada je u pitanju ovaj bezvremeni print, opredijelite se za komad s prugama u crnoj i bijeloj boji. Spoj crne i bijele kao vječnog klasika u spoju s klasikom u vidu dezena s prugama, komad je koji svaka fashion djevojka ima u garderoberu.

Haljina s ovim printom može podjednako dobro da izgleda u opuštenoj ljetnoj varijanti ili u onoj večernjoj, nešto elegantnijoj, isto važi i za majicu ili košulju - kombinujte je s farmerkama i patikama ili japankama i dobićete odličnu casual varijantu, za onu elegantniju dovoljno je samo da obučete panatlone ili suknju u kombinaciji s potpeticama i crvenim karminom kao detaljem koji će poentirati čitav izgled.

Pruge na pruge

Ukoliko zaista volite pruge, onda ih nosite od glave do pete. Uparite prugasti top s prugastim donjim dijelom da dobijete zabavan izgled za nastupajuću sezonu. Da biste ostvarili ovu zamisao, kombinujte ili različite stilove pruga zajedno ili upotrijebite kontrastne boje.

Pruge u boji

Vertikalne pruge su šik alternativa za horizontalne, odnosno takozvani stil breton. Ovakav izgled pomenut je u prvom savjetu s prugastim pantalonama, ali odabir bluze ili suknje s vertikalnim prugama takođe može izgledati dobro.

Odijelo na pruge

Kratki komplet je šik opcija ukoliko volite da nosite odjeću krojenu po mjeri. Nabavite prugasti blejzer i šorts u kompletu da biste dobili casual izgled prikladan ovosezonskim trendovima.

Prugasti dodaci

Ukoliko tragate za drugačijim načinom na koji biste mogli nositi pruge, probajte da ih prenesete na modne dodatke. Prugasta klač torbica trenutno je omiljeni trend. Možete probati i s prugastim trakama za kosu, nakitom ili obućom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije