Ljepota

Pet novih načina da nosite malu crnu haljinu

Pet novih načina da nosite malu crnu haljinu
Foto: N.N. | Pet novih načina da nosite malu crnu haljinu

Izvadite svoju omiljenu malu crnu haljinu, jer nova stilska avantura počinje.

Mala crna haljina je sinonim za modnu bezbjednost, bezvremeni klasik i sigurna karta kada ne znamo šta da obučemo. Međutim, sudeći po street style zvijezdama, "pravila" koje je nametnula mala crna haljina polako se mijenjaju.

Plišane, čipkane, svilene ili pamučne, dugih rukava, golih leđa, naglašenog dekoltea - samo navedite i sigurni smo da ste vidjeli razne varijane i mogućnosti koje pruža omiljena nam LBD (little black dress).

Ako je kombinujete sa biserima i salonkama igrate na provjerenu i sigurnu kombinacija, ali lako možete da unaprijedite svoj stil i "osvježite" svoj classy komad zanimljivim aksesoarom koji do sada možda niste nosili.

To su već uradile blogerke, trendseterke i uticajne ličnosti i zato smo za vas napravili modne bilješke, prostudirali kako zanimljivim detaljima u potpunosti dobijete novu dimenziju najpopularnijeg komada. 

Evo šta su nam poručile...

Prelijepa preduzetnica i ljubiteljka mode Daria Shapovalova nas je naučila da mali crni komad ponesemo sa metalik sandalama na platformu! Mali funky prizvuk je uvijek dobrodošao!

Uticajna modna dama Sofie Valkiers nam je predložila jednu hrabru varijantu - kombinovanje dvije različite crne haljine! Naravno, pri ovakvom izboru moramo biti malo pažljivi da ne bismo lošim izborom napravili modnu katastrofu! 

Asimetrija kroja i "starke" - edgy momenat koji nam je demonstrirala Veronika Heilbrunner

Bijele pantalone i mala crna haljina mogu da izgledaju veoma interesantno, a minimalizam izgleda daće jednu modernističku notu.

Miks materijala! O, da - čipka i transparentni materijali u kombinaciji sa kožom daju seksi dimenziju maloj crnoj haljini i zato biramo ovakve modele za večernje izlaske!

(NN/elle.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije