Ljepota

Plava će obojiti sve zimske outfite

Plava će obojiti sve zimske outfite
Foto: N.N. | Plava će obojiti sve zimske outfite

Ulice najmodernijih gradova ispunjene su plavom odjećom, što potvrđuje da je ova zima puna boja, bar kada su trendovi u pitanju.

Prvo Kopenhagen, a zatim London, Milano i Pariz pokazali su trend koji, iako nismo razumjeli njegovu dinamiku od početka, sada vidimo svuda i gotovo svi koji prate modu žele da ga isprobaju.

Najljepši stilovi

Konkretno, ovo nije statement komad ili aksesoar, već ključna boja za koju se očekivalo da će obojiti sve zimske outfite.

Živopisna plava nijansa ukrala je srca modnih ljubitelja ove sezone. U posljednjih nekoliko nedjelja mode plava je bila protagonista najljepših stilova bilo to u monohromatskom looku, ili diskretnije u vidu dodataka. Svijetloplava je uspjela da se istakne i istovremeno postane idealna osnova za kreiranje setova u blok bojama.

Kaputi, sakoi, mini haljine, pantalone i topovi u plavoj boji kombinovani su, umjesto crnim komadima i aksesoarima, sa najsmjelijim predmetima podjednako živopisnih nijansi poput narandžaste, crvene i žute. A, biće sasvim dovoljno i ukoliko odaberete samo kaput u plavoj nijansi, ili pak obuću, pa da zabljesnete gdje god da se pojavite. Komadi odjeće u ovoj nijansi napraviće od vas i pravog modnog gurua, koji prati trendove i umije sa bojama.

Rezultat

Šik izgled, sa svježim karakterom i modernim raspoloženjem. I, naravno, niko nije rekao da morate da nosite potpuno plavo da biste usvojili trend. Za početak, možete odabrati cipele, torbe ili kaiševe. Stilovi koje možete kreirati noseći svijetloplavu variraju od pank do ženstvenih i elegantnih i prilagođeni su svakom ličnom ukusu, ali i godinama. Poenta je da se na neko vrijeme udaljite od monotone crne boje i unesete nijanse plave u svoj zimski izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije