Ljepota

Pletene torbe su hit sezone

Pletene torbe su hit sezone
Foto: N.N. | Pletene torbe su hit sezone

U moru novih trendova u svijetu torbica za novu sezonu, posebno se ističe jedan za kojim već od prvih toplih dana vlada prava pomama.

Riječ je o pletenim i uopšteno torbama od prirodnih materijala, koje već nekoliko toplijih sezona uživaju popularnost kod modne publike, ali sada nam definitivno prethodi kulminacija ovog trenda.

Da će pletene torbe biti apsolutni hit sezone, jasno je već na prvi pogled u kolekcije poznatih high street brendova. Svaki od njih u svoju ponudu uvrstio je ne jedan, već nekoliko različitih modela pletenih torbi, koje variraju od materijala od kojeg su izrađene, preko oblika, pa sve do dimenzija - malenih do predimenzioniranih. Uz prirodne materijale nose se i prirodne boje, a bež nijanse naročito prevladavaju na ovom trendi modelu torbe.

Nema sumnje da će se i većina žena na našim prostorima zaljubiti u jedan od ovih modela i cijele sezone uživati u modelu koji unosi dašak prirode u svaku proljećnu i ljetnu garderobu.

U posljednjih nekoliko sezona okrugle torbe istakle su se kao savršena alternativa poznatim oblicima. Neobične i upečatljive, ali istovremeno i jednostavne i svestrane, šarmantne okrugle torbe postale su omiljeni modni dodatak trendseterki.

Dvije varijante

Velika i meka okrugla pletena torba savršen je izbor za svaki dnevni look i trendi odabir za plažu, dok će neodoljiva mala okrugla torba biti vaš omiljen izbor kada sa sobom nosite tek nekoliko nezaobilaznih stvari. Uz slamnate pletene torbe, favorit brojnih blogerki su i one iz kolekcije brenda "Cult Gaia" od bambusa, koje i ove sezone osvajaju dnevne i večernje outfite.

Izrađene od različitih materijala

Pletene torbe novi su trend koji se savršeno uklapa u proljećne i ljetne outfite. Dolaze u različitim veličinama, kombinacijama bojama i zanimljivim detaljima poput pompona ili aplikacija. Iako nam je kad pomislimo na pletenu torbu prva pomisao veliki model za casual izdanja ili odlazak na plažu, u ponudi high street brendova našli su se modeli koji se mogu nositi i u svečanijim prilikama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije