Ljepota

Povratak omiljenih cekera

Povratak omiljenih cekera
Foto: Ilustracija | Povratak omiljenih cekera

Predstavljajući savršene ljetnih cekere, prošle godine prvi put smo se upoznali s jednim malim, ali jako cool brendom specijalizovanim za izradu ovih chic torbi. Kayu Design, modno je ime koje je u segment mode za plažu odlučilo uvesti dodatnu dimenziju zabave i šarma.

Njihovi cekeri vrlo su brzo osvojili modni svijet i ormare ljubiteljica mode koje će i ove godine na ljetovanju nositi Kayu Design.

Vrlo klasičnu formu cekera, brend je doveo na viši nivo, poigravajući se koncem u bojama i zabavnim vezom koji uvijek privlači poglede. Kayu cekeri s prugastim ručkama prošlog su ljeta postali pravi hit, a ovog se ljeta vraćaju u najpopularnijim modelima, kao i nekim sasvim novim. Kolekcija za ljeto 2017. ponovno je izrađena od prirodnih, kvalitetnih i održivih materijala. Slame, ali i drveta i školjki.

Svaki ceker ručno je izrađen na Filipinima, gdje Kayu finansijski podržava zajednice žena radnica. Do njihovih cekera najlakše je doći putem web shopova kao što su MyTheresa i Net-a-Porter. Brend je postojećim stilovima dodao i neke nove, a među njima svakako vrijedi naglasiti okrugle cekere i one u obliku malog kofera.

(Jurnal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije