Ljepota

Poznata glumica u Kanu u haljini bh. dizajnerke

Poznata glumica u Kanu u haljini bh. dizajnerke
Foto: Instagram | Poznata glumica u Kanu u haljini bh. dizajnerke

Bh. dizajnerka Belma Tvico uživa u festivalskim danima u Kanu koristeći vrijeme za promociju svog brenda, dok filmske zvijezde nose njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima u vezi s Festivalom.

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Ketrinel Marlon, glumica, model i umjetnica italijansko-rumunskog porijekla koju su zbog egzotične ljepote i multitalenta u kampanjama angažovali: Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer i dr.

Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je u Kanu u nekoliko navrata nosila unikatne bomber jakne, a na Amfar partyju je ostavila sve bez daha pojavivši se u satenskoj toaleti u potpisu Belme Tvico.

Amfar Gala party je jedan od najpoznatijih događaja na svijetu koji okuplja džet set s ciljem prikupljanja sredstava u borbi protiv AIDS-a.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Na Festivalu u takmičarskoj konkurenciji je Ketrinelin film "The Whistlers" pod režiserskom palicom Korineliu Porumbiu. Ketrinel je i ambasador Fondacije "Andrea Bocceli" koju prati više 700.000 korisnika na Instagramu.

Uz Ketrinel, Belmin model u Kanu odabrala je i jedna od dominantnih dama u filmskoj produkciji, direktor "mk2 Films" Džulijet Šarmek, a u casual kombinaciji na jednom od događaja pojavila se marokanska glumica Lubna Abidar poznata po filmu "Much Loved".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije