Ljepota

Pripremite se za ljeto: Vježbe za savršenu zadnjicu i ruke

Pripremite se za ljeto: Vježbe za savršenu zadnjicu i ruke
Foto: N.N. | Pripremite se za ljeto: Vježbe za savršenu zadnjicu i ruke

Da li smo svjesni koliko je ljeto blizu i da nemamo baš puno vremena da svoje tijelo dovedemo u top formu?

Provodimo puno vremena sjedeći, ležeći, nemamo volje ni da pokušamo vježbati, ne razmišljamo o ljetnjoj garderobi... ali ljeto će svakako doći, zato vam predstavljamo ove fantastične vježbe.

Zuzka Light već sedam godina na "Youtube" demonstrira vrlo efikasne vježbe koje nas brzo mogu dovesti do zavidnih rezultata.

Njena misija je da nam pokaže kako vježbanje ne mora biti dugotrajno, niti da zahteva posjedovanje privatne teretane, već se vrlo lako i jednostavno, uz malo redovnog vežbanja, volje i truda, može kvalitetno odraditi i kod kuće.

Program je baziran na kratkim, visokointenzivnim vježbama koje će naš puls dovesti do samog maksimuma, a time i do maksimalnog trošenja kalorija.

Nijedna Zuzkina vježba ne traje više od 20 minuta, a ovaj video za savršenu pozadinu pokazuje nam kako da se upotpunosti izmorimo i oblikujemo mišiće gluteusa u samo nekoliko minuta.

Zuzka Light, u video snimku koristi tegove od tri kilograma ali ukoliko ih nemate i obične plastične boce napunjene sitnim šljunkom ili peskom učiniće da vaše vježbanje bude uspješno!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije