Ljepota

Pratite nas na Google news

Ravne duboke čizme, spoj elegancije i udobnosti

Ravne duboke čizme, spoj elegancije i udobnosti
Foto: N.N. | Ravne duboke čizme, spoj elegancije i udobnosti
N.N.

Ovih dana zima nam uveliko pokazuje svoje pravo licu u vidu niskih temperatura i snježnog pokrivača, a što znatno diktira naše svakodnevne odjevne kombinacije.

Topli kaputi, džemperi, šalovi, rukavice i druga odjeća koja nas štiti od hladnoće i vjetra neizostavan je dio naše garderobe, a u tu grupu spada i jedan model čizama bez kojeg ne možemo zamisliti zimske dane - duboke čizme sa ravnom petom.

Čizme su idealna opcija tokom hladnije sezone u godini. Sa vremenom koje postaje sve hladnije, čizme sa ravnom petom daleko su bolja i bezbjednija opcija od tradicionalnih potpetica, jer važno je tokom hodanja po ledu ili snijegu osjetiti sigurnost ravne čizme.

Jeste li primijetili kako su prodavnice ove sezone preplavile duboke čizme? Trend je to koji plijeni možda najviše pažnje otkako su nam stigli najhladniji dani, jer duboke čizme - do ili iznad koljena - svako odjevno izdanje čine ženstvenijim i moćnijim. Neke sebi drage modele sigurno već posjedujete u svojoj garderobi, jer duboke kožne čizme zaista se kupuju kao investicija koja će trajati godinama.

Budući da je riječ o predmetu koji je neizostavan dio zimske garderobe, nije naodmet s vremena na vrijeme počastiti se s pokojim novim modelom koji ćemo i u narednim sezonama nositi.

Upravo zato treba pametno iskoristiti aktuelna sniženja te odabrati model koji će u svakodnevne outfite unijeti spoj elegancije i udobnosti. Posebno omiljeni modeli već sezonama su visoke čizme sa ravnom petom, koje sjajno prate užurbani životni tempo, pružaju potrebnu zaštitu tokom niskih temperatura te jednostavno izgledaju fantastično. Riječ je o modelu čizama koji na prvu osvaja svojom svestranošću i udobnošću, a odlično izgleda u baš svim prilikama. Ravni modeli obojeni klasičnom i svestranom crnom bojom i ove su zime nepogrešiv odabir, a ako pak težite nešto razigranijem modnom izdanju, čizme u maslinastoj boji ili pak odvažnoj bijeloj, biće pravi izbor za vas.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije