Ljepota

Retro kupaći obilježiće ovo ljeto

Retro kupaći obilježiće ovo ljeto
Foto: N.N. | Retro kupaći obilježiće ovo ljeto

​Modne influenserke i ove, kao i prethodnih godina, ljetnu sezonu otvaraju još tokom zime na nekoj od egzotičnih destinacija, a do sada su, bar kada su kupaći u pitanju, prikazale nekoliko trendova za sezonu koja je pred nama.

Mnoštvo je trendova zabljesnulo kada su u pitanju kupaći kostimi i bikiniji, ali kao i uvijek do sada Instagram je neke od njih ipak izgurao u sam vrh popularnosti. Ono što je iznenađujuće jeste to da svaki od ovih modela posjeduje jedinstvenu retro crtu.

Pepito u boji limete

Boja limete je ključna kada su u pitanju trendovi kupaćih kostima ovog ljeta, a dvodijelni kupaći ukrašen pepito uzorkom, nastao u saradnji nekoliko brendova jedan je od onih koje ćemo ovog ljeta često viđati na plažama i društvenim mrežama.

Žuti bikini sa cvjetnim uzorkom

Jarkožuti bikini ukrašen floralnim motivima, u retro duhu, jedan je od zapaženijih komada brenda Solid and Striped i naprosto je savršen stilski odabir za sunčane plaže.

Bikini tigrastog uzorka

Dvodijelni beli bikini tigrastog uzorka fantastičan je ljetni odabir, posebno kad ide u paru s preplanulim tenom. Osim klasičnog leopard ili tigrastog uzorka, nemojte se čuditi ako ovog ljeta na mnoštvu djevojaka ugledate nešto raznolikije modele životinjskog printa. Riječ je o živahnim modelima, uglavnom jednodijelnog kroja, na kojima su umjesto crne šare plava, roza ili, pak, ljubičasta boja. Takođe, tu je zmijski uzorak, koji se s ostalih dijelova garderobe koji su prevladavali čitavu godinu preselio na ljetne komade.

Bikini retro kroja

Model sa supervisokim gaćicama i po mogućnosti u šarenim nijansama savršen je dodatak svakom stylish outfitu. Retro modeli posljednjih godina jako su popularni, a ovoga ljeta dolaze nam u obliku kostima s kaišem u struku. Riječ je uglavnom o kupaćim kostimima s pojasom okrugle ili kvadratne kopče, kakve vrlo lako možete pronaći u gotovo svakoj high street trgovini ili u nešto skupljim dizajnerskim kolekcijama. Osim na jednodijelnim modelima kupaćih kostima, na kojima će ovakav pojas naglasiti struk, trend nalaže kaiš na dvodijelnim krojevima. U tom slučaju gaćice su visokog struka i na njih je ušiven pojas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije