Ljepota

Pratite nas na Google news

Sanja i Zoran Milanović na inauguraciji u domaćim kreacijama

Sanja i Zoran Milanović na inauguraciji u domaćim kreacijama
Foto: Anadolija | Sanja i Zoran Milanović na inauguraciji u domaćim kreacijama
Tanjug

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović su na današnjoj ceremoniji nosili modele domaćih dizajnera.

Sanja Musić Milanović je za ovu priliku odabrala svijetlo ružičastu haljinu koju potpisuje hrvatski Varteks, a kombinovala ju je sa kaputom u istoj nijansi koji joj je samo bio prebačen preko ramena.

"Pastelni ružičasti ton primjeren je odabir jer djeluje nenametljivo i vrlo elegantno. Kombinacija haljine i kaputa istoga tona evocira stajling članica kraljevske porodice i drugih prvih dama kao što je Melanija Tramp", komentar je modne savjetnice i urednice Dubravke Prpić Znaor.

Prema njenim riječima, kreacija Milanovićeve supruge je minimalistička, bazičnog kroja i kao takva je zahvalna za ovakve prilike i ujedno, kaže, otkriva naklonost poslovnom odijevanju.

"Haljina midi dužine ima detalj u obliku ležerne mašne koja se veže na struku, ali silueta nije naglašena, već lagano pada. Odabir hrvatskih brendova za stajling znak je poštovanja prema našim dizajnerima, što je ujedno jedan od odličnih načina promocije domaćeg dizajna", navela je Prpić Znaor.

Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

Primjetila je i da Milanović i njegova supruga "jako pašu modnim odabirima kao da su par, komplet, podrška jedno drugome", prenio je hrvatski "Večernji list".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije