Ljepota

Sara ima velike i spojene obrve kojima osvaja pažnju muškaraca

Sara ima velike i spojene obrve kojima osvaja pažnju muškaraca
Foto: Screenshot | Sara ima velike i spojene obrve kojima osvaja pažnju muškaraca

Osamanestogodišnja Sara Meri Klerk iz Njemačke je godinama bila prinuđena da čupa svoje obrve, odnosno da uklanja višak dlačica koje rastu u predjelu između obrva.

Spojene obrva je krila od djetinjstva, te je svakodnevno morala da koristi pincetu kako bi spriječila njihov prirodan rast i bujnost.

Međutim, kada je po prvi put poželjela da prestane da uklanja dlačice, prijatelji i dečko sa kojim je tada bila u vezi spriječili su je u tome. "Sjećam se kada sam rekla nekim prijateljima da želim da ih pustim prirodno da rastu, bili su skeptični i smatrali su da bi izgledale čudno", kaže Sara, prenosi Telegraf.

Kako je prolazilo vrijeme, Sara je sve više razmišljala o toj odluci, a potom je pronašla na Instagramu brojne šminkere koji oslikavaju spojene obrve na licu. Upravo je to bio presudan trenutak kada je riješila da zanemari tuđe mišljene i uradi ono što želi.

"Malo po malo, počela sam da puštam svoje obrve. U tom periodu sam pratila ljude na internetu koji su se takođe usudili da urade isto, pa sam upravo tako dobila snagu da istrajem", objašnjava.

Sara je prestala da depilira obrve u martu 2019. godine.  Zahvaljujući svom neobičnom izgledu, tinejdžerka je dobila ponudu da se bavi manekenstvom, a ujedno muškarci su počeli da vole njen izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije