Ljepota

Sedam trendy modela farmerki za žene iznad 50

Sedam trendy modela farmerki za žene iznad 50
Foto: Instagram | Sedam trendy modela farmerki za žene iznad 50

Da se razumijemo, ove modele mogu da nose praktično sve generacije, ali su nam ovoga puta inspiracija bili fenomenalni stilski postovi na Instagram nalozima influenserki koje su zakoračile u pedesete godine.

Janet Gunn stoji iza naloga pod nazivom The Grateful Gardenia, originalno iz Teksasa. Ova dama je vremenom postala svojevrsni stilski guru a sada sa svojom porodicom živi u Los Anđelesu.

Janet se bavila najraznolikim poslovima (od stjuardese, preko glumice do dizajnera nakita) obišla je dobar dio planete i izgradila vrlo upečatljiv, ali odmjeren i moderan damski stil.

Melissa Meyers inflenserka je i bloger iz Los Anđelesa, a njen fokus bazira se na ljepoti, stilu, putovanjima i wellness-u, dok njen blog  The Glow Girl, propagira osnaživanje žena da prigrle ideju najbolje verzije sebe, stare dostojanstveno i kultivišu svoj unutrašnji sjaj.

Obe dame imaju preko 50.000 vjernih pratilaca, a kada je u pitanju stil ističu se vještim načinom kombinovanja jednostavnih komada i naglašavanjem najboljeg.

Objema je džins jedan od odmiljenih komada, a sa nama su podijelile koje modele u posljednje vrijeme nose najčešće i kako ih stilizuju.

Visok struk

Ovo je model koji prvenstveno ističe figuru, a odlično izgleda ukoliko se opredijelite za model u klasičnoj svijetlo plavoj boji, te ga spojite sa omiljenim jesenjim komadom trenčom i popularnom majicom ili duksericom sa printom.

Sječene nogavice

Ovaj model idealan je jesenji komad zbog sveopšte popularnosti kaubojki - čizama koje su se prije par sezona vratile na velika vrata i nemaju namjeru da se skinu sa trona vodećih aksesoara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije