Ljepota

Škoro: Elegancija u svim prilikama

Škoro: Elegancija u svim prilikama
Škoro: Elegancija u svim prilikama

Dugogodišnje televizijsko lice Vedran Škoro ističe se svojim poslovno-elegantnim stilom, ali kako nam priznaje, neke kolege ga smatraju "klasičnim šminkerom".

"Radnim danima nosim odijelo i košulju, ali bez kravate, koja je, ipak, obavezan detalj u emisijama i nekim zvaničnijim prilikama, na prijemima, nastupima", ističe Škoro.

U vikend odjevnim kombinacijama preferira sportsku eleganciju, a i tada su obavezne košulje, ali one malo ležernije, ljeti i majice sa kragnom, te patike-cipele.

Pri izboru odijela nije mu bitan kreator, već broj i kvalitet materijala, dok je kod košulja probirljiviji.

"Za košulje sam ipak probirljiviji i prednost dajem Sovrano elegantnim košuljama, kao i sportskim Paul&Shark i Tommy Hilfiger. Naravno, ne robujem nijednom brendu, jer u mom ormaru nalaze se i mnoge druge, uključujući i naše domaće marke", priča Škoro.

Pri izboru boja odlučuje se za kombinaciju više njih, ali dominiraju crno-bijela i teget-bijela, dok detalje na košuljama i džempere bira u crvenoj, zelenoj i ljubičastoj.

Udio u stilu Vedrana Škore ima i supruga, čije savjete prihvata, ali većinu kombinacija ipak bira sam.

"Rijetko imam dilemu šta da obučem, što znači da se uvijek lako odlučim, a u zavisnosti od prilike za koju se spremam, odnosno poslovnog dana i planiranih obaveza", kaže ovaj urednik i voditelj na Alternativnoj televiziji.

Kako voli eleganciju, njegov modni izbor su ličnosti koji takođe vole ovaj stil.

"Radeći politički tok šou, sreo sam i upoznao mnoge dobro obučene ljude, ali ipak, izdvojio bih Mila Đukanovića, crnogorskog premijera, kao ličnost sa upečatljivim elegantnim stilom u oblačenju", kazao je Škoro.

Elegantno odijelo je obavezno i u emisiji "Apostrof" , čiji je Škoro voditelj i urednik i čija treća sezona je u toku, a zbog zadovoljstva radom na ovoj emisiji on ne razmišlja o drugim projektima.

"Koncept emisije naišao je na dobar prijem kod gledalaca, koji su aktivni akteri, uključuju se uživo, daju komentare. U svakoj emisiji obrađujemo tri teme, odnosno apostrofiramo tri najaktuelnija događaja sedmice, koja analiziramo u argumentovanoj i dinamičnoj debati sa adekvatnim sagovornicima", kaže Škoro dodajući da uspjehu emisije osim njega doprinosi i ostatak ekipe ATV-a, koja priprema i radi produkciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije