Ljepota

Sportski komplet Sofije Milošević košta malo bogatstvo (FOTO)

Sportski komplet Sofije Milošević košta malo bogatstvo (FOTO)
Foto: Instagram / Printscreen | Sportski komplet Sofije Milošević košta malo bogatstvo (FOTO)

​Jedna od srpskih najpraćenijih influenserki Sofija Milošević umije vješto da odigra kartu "tihog luksuza" - noseći skupocjene komade koji su prepoznatljivi samo ljubiteljima visoke mode.

Instagram profil Sofije Milošević broji više od pola miliona pratilaca, što je svakako svrstava u jednu od najuticajnijih ličnosti na srpskoj modnoj sceni.

Bivša manekenka i sadašnja dizajnerka nam svakodnevno servira svoju dozu dobrog ukusa, a ono što je čini interesantnom širokom auditorijumu je svakako njena raznovrsnost u biranju stila - od sportskih "tom boy" izdanja pa sve do grandioznih večernjih toaleta. No, jedna stvar je stalna - Sofijini izbori su uvijek ženstveni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ne krije da je ljubiteljka visoke mode i brendova od čijih nam se cifara "zavrti" u glavi, ali takođe je majstor suptilnosti, te na njoj nikad nijedan autifit "ne vrišti", već djeluje sofisticirano i savršeno kompaktno.

Ovaj put ponijela je sportski kompletić, top i helanke, zanimljivog desena u pravim ljetnim nijansama, ali ono što ga izdvaja jeste svakako njegov kvalitet. U pitanju je ovogodišnja proljećna/ljetna kolekcija marke "Hermes" čija garderoba umije da košta i po nekoliko hiljada evra. Smjeli izbor desena komplementirala je "Šanelovom" tašnom u bež nijansi, kao i "kartije" narukvicama i satom.

Klasične bijele patike bile su tu da naglase opuštenost odjevne kombinacije, dok bi ovaj isti odabir u večernjim satima, uparen sa sandalama, odavao šik, urbani utisak, prenosi "Ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije