Ljepota

Stilizujte bomber jaknu (FOTO)

Stilizujte bomber jaknu (FOTO)
Stilizujte bomber jaknu (FOTO)

Trend bomber jakne nije nov, niti prodorni stil u bilo kom pogledu ali u posljednje vrijeme ih češće nego ranije možemo vidjeti i na mogim poznatim ličnostima, koje su doprinjele da ovaj model jakne iskrsne kao nešto novo i veoma trendi.

Bomber jakna ili nekada poznatija kao fajerka, sada je često dio i mnogih zabilježenih street style kombinacija. Ukombinovana sa različitim teksturama i krojevima nekada bi vam se činilo da je ovu jaknu nemoguće ponijeti bilo kako drugačije sem ako je ne iskombinujete uz vojničke čizme ili patike i isključivo pantalone.

Međutim, nova era nošenja i kombinovanja ovog modela je sada na snazi i mi se radujemo svakom novom načinu usklađivanja.

Ako bolje pogledamo trendove koje nam donose ulice modnih prestonica onda možemo uočiti da tu bomer jakna zauzima značajno mjesto i pronašli smo najsvježije načine kako da nosite ovu jaknu a da to ne mora biti dosadno i i već viđeno kao i prije nekoliko decenija.

Ovakav model jakne možete nositi i uz elegantnije haljine koje biste nosili na šik način, tako što biste haljinu od čipke uparili uz visoke potpetice i a rukave jakne podigli do lakata. Ovo bi bio apsolutno zanimljiv način da pokažete svoju individualnost i osjećaj da spajate neočigled nespojive komade.

Haljine od trikotaže se odlično uklapaju uz šuškavo – svileni materijal jakne, a izbor obuće može biti širokog dijapazona od onih ravnih sa debljim đonom, trendi čizmica do članka pa do sandala otvorenih prstiju i visokih potpetica.

Ko kaže da bomber model jakne ne može da se nosi uz elegantnije pantalone na ivicu i košulju? Uz ovu kombinaciju svi najčešće očekujemo da vidimo strukirani sako od finog materijala ili ne i ovog puta. Kada uz crne elegantne pantalone i savršeno skrojenu bijelu košulju obučete zelenu bomber jaknu dobićete novu dimenziju svog izgleda, a ako na to dodate i kaiš koji je vezan oko struka dobićete karakteristiku savršeno stilizovane osobe.

Morate priznati da ova street style kombinacija izgleda primamljivo i da vas inspiriše da i vi kod kuće probate nešto slično. Kaiš može biti od različitih materijala, kožni ili platneni, a možete probati i sa vezivanje pojasa u nekoj kontrastnoj boji.

Kada govorimo o modelu ove jakne obično odmah pomislimo da onu u maslinasto zelenoj ili crnoj boji, ali ne i ove godine kada su dizajneri riješili da potpuno isprate trendove i naprave ovakve jakne i u drugim bojama , pa i u pastelnim.

Lila i roze nijanse su uvek dobrodošle a i zanimljivo ih je kombinovati uz svjetlije boje sandala, haljina i torbi. Potražite u radnjama i bomber jakne u drugim bojama, veselim i nježnim. One jakne karakterističnoj zelenoj boji predstavljaju klasiku, ali priznajte da je zanimljivije kada se odlučite za inovativne varijante.

(NN/wannabemagazine)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije