Ljepota

Pratite nas na Google news

"Super baka" otkriva savjete za ljepotu

"Super baka" otkriva savjete za ljepotu
Foto: Instagram | "Super baka" otkriva savjete za ljepotu
N.N.

Lesli Karlton (62), koja živi na relaciji Bali – Los Anđeles, radi kao model i pojavljuje se u časopisima, katalozima, televizijskim reklamama i reklamnim bilbordima širom svijeta.

Iako "gazi" sedmu deceniju života, ima dvoje djece i unuke, ona i dalje oduzima dah zahvaljujući figuri bez ijednog grama viška. Za nju su, kaže, godine samo broj na koji ne obraća pažnju.

Lesli je ujedno i najstarija žena na svijetu koja se prijavila za bikini takmičenje, o čemu bake u njenim godinama ne mogu ni da sanjaju.

"Nikada nisam ni zamišljala da ću ovako izgledati u ovoj životnoj dobi", kaže Lesli i dodaje:

"Ljudi misle da sam 20 godina mlađa, šokiraju su kad im kažem da imam 62 godine".

Ova super-baka tvrdi da u tinejdžerskim godinama nije vježbala, ali se pridržavala savjeta svoje bake da jede male, zdrave obroke na svaka dva do tri sata.

"Takođe sam slijedila pravilo da ugljeni hidrati i proteini budu veličine mog dlana, i da uz takav obrok jedem dvostruko više povrća", otkriva Lesli.

Sportom je počela da se bavi kad je napunila 30 godina; najpre je odabrala skijanje, a onda i karate i nosilac je crnog pojasa u ovoj vještini.

"U posljednjih 10 godina počela sam da dižem tegove. To mi je pomoglo da održim snažnu i zategnutu figuru. Gledam svoje fotografije iz dvadesetih i imam isto tijelo. Moja koža je drugačija, ali tijelo je ostalo isto", komentariše Lesli, prenosi "Telegraf.rs".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije