Ljepota

Svestrana i jednostavna: Bež boja, savršen izbor za predstojeće proljeće

Svestrana i jednostavna: Bež boja, savršen izbor za predstojeće proljeće
Foto: N.N. | Svestrana i jednostavna: Bež boja, savršen izbor za predstojeće proljeće

Klasična, nježna i sofisticirana, bež boja jedan je od najdecentnijih, ali i najsvestranijih modnih trendova sezone koji će obilježiti ležerne i elegantne, dnevne i večernje kombinacije.

Iako je mnogi modni znalci svrstavaju u grupu neupečatljivih boja, njene raskošne i brojne nijanse danas su jedan od najboljih izbora za modne kombinacije - decentna, svestrana i jednostavna za kombinovanje s različitim bojama, uzorcima i teksturama, bež boja i ove sezone iznova osvaja.

Bež komade mogu nositi sve generacije, a bež na bež je outfit koji će u predstojećoj proljećnoj sezoni, po mišljenju modnih zanalaca, biti must have.

Od nježnih prljavobijelih tonova do raskošnijih toplih nijansi, bež boja se ističe u odjevnom kombinacijama u koje unosi dozu klasike i elegancije i jedan je od omiljenih izbora za modne dodatke. S klasičnom torbom ili elegantnim čizmama u bež boji ne možete pogriješiti.

Raskošno lice bež boje

Bež boja se nosi oduvijek i imala je periode veće i manje popularnosti, ali modni znalci su uvijek ostali vjerni ovoj klasičnoj i profinjenoj boji. Brojne modne kuće i high street brendovi su cijelu estetiku izgradili na raznim nijansama bež boje - bež baloneri, torbe i šalovi su detalji koji nemaju rok trajanja. Klasici u koje vrijedi uložiti.

Bež oversized blejzer je komad koji će odgovarati svakoj kombinaciji pa čak i ako se odlučite na trenerku. Trenerke se sada nose kao fashion komad i u sinergiji s patikama i oversized blejzerom dobićete savršenu odjevnu kombinaciju.

Osim toga, možete odabrati bež torbu od brušene kože ili pletivo koje će se lijepo uklopiti uz cargo hlače. Toplije vrijeme svakako priziva i kultni bež baloner.

Iako naizgled jednostavna i neupečatljiva, bež boja svoje najraskošnije lice pokazuje u kombinaciji s različitim teksturama koje donose omiljeni materijali - različite vrste pletiva i pamuka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije