Ljepota

Tri modela jakni koje nikada neće izaći iz mode

Tri modela jakni koje nikada neće izaći iz mode
Foto: N.N. | Tri modela jakni koja nikada neće izaći iz mode

Za vas smo izdvojili tri vječna modela koja će u svakoj situaciji olakšati sve vaše modne nedoumice i zahvaljujući kojima ćete uvijek izgledati mladenački, elegantno i šik.

Jakna spada u one must-have komade svih sezona. tokom prethodnih godina dobili smo nekoliko sjajnih modela jakni: bomberka, poluparka, krznena, pvc jakna, a Pariz ne možemo da zamislimo bez bukle sakoa koji je sinonim šik Parižanki.

Međutim, Elle.rs je izdvojio tri modela jakni koja su od samog starta postala ključna i neizostavna u garderoberu svake modno osvješćene dame. 

Teksas jakna

Komad koji dolazi u bezbroj nijansi i krojeva, i traje vječno. Teksas jaknu možete kombinovati uz gotovo sve što vam padne na pamet. Idealna je za ležerne dnevne kombinacije kojima želite udahnuti malo klasičnog buntovničkog duha i notu boho šika.

Klasičan sako ili blejzer

Stejtment komad koji često vidimo na brojnim zvijezdama i koji svaku kombinaciju podigne u sekundi. Klasični crni sako možete da kombinujete na bezbroj načina - uz džins, crne cigaret pantalone, begi pantalone ali i haljinu, mini suknju.

Crni, sivi i bijeli je idealan za večernje kombinacije i poslovne, dok su modeli u neon i veselim bojama sjajni za kafenisanja, svirke, koktel varijante na otvorenom.

Kožna jakna

Žene su odavno shvatile koliko vrijedi dobra kožna jakna.

Komad koji je bio omiljen buntovnim marginalcima i motoristima na velika je vrata ušao u mejnstrim, a sigurni smo da status klasičnog stejtment komada neće nikada izgubiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije