Ljepota

Trikovi koji će vaš stil učiniti autentičnim

Trikovi koji će vaš stil učiniti autentičnim
Foto: N.N. | Trikovi koji će vaš stil učiniti autentičnim

Svaki dobar stil mora da posjeduje malo hrabrosti, odstupanja i eksperimentisanja.

Kada je riječ o modi i stilu, budite sigurni da je veoma lako zapasti u rutinu, posebno ako ste stalno zauzeti. Čak i onim najboljim fashion damama se desi da jutarnju stilizaciju outfita ubrzaju, te ponesu jednolične komade koje gotovo svi nose. Zato je važno da se okrenete svom ličnom stilu i pronađete svoju kreativnu crtu. Predstavljamo vam najinspirativnije prijedloge kako da začinite vaše modne kombinacije.

Ne vodite se slijepo pravilima

Najbolji način da se izdvojite u masi drugih ljudi po pitanju stila je da se ne držite normi. Dakle, ne pratite pravila: nosite šta god želite, bilo da je riječ o jedinstvenoj bluzi otvorenih ramena ili statement jakni.

Koncentrišite se na neobične komade

Poigravajte se sa svojim stilom, te spontano isprobajte nove komade koje nikada niste ranije probali. To može biti različit način stilizovanja tunike ili kupovina zabavnih komada, poput uvijek efektne patchwork suknje ili bluze sa dugačkim zvonastim rukavima.

Budite kreativni u izboru aksesoara

Najjednostavniji način da izgledate jedinstveno je da birate kreativne i drugačije aksesoare. Čak i kada je riječ o basic outfitima, poput džinsa i majice. Ako dodate cool detalje, poput vunene torbe ili kaiša, postići ćete veoma kreativan i cool izgled.

Naučite da stvarno volite nešto

Ako stvarno želite da imate samopouzdanja i da budite zadovoljni svojim stajlingom, morate da se koncentrišete na svaki komad koji kupujete i nosite. Naravno, svi mi imamo jedan poseban par cipela ili odjevnih komada u kojima se ne osjećamo prijatno ili ih ne volimo dovoljno, a to je siguran znak da to nije za nas. Potražite  garderobu i aksesoare koji se podudaraju sa vašim personalitijem i predstavljaju ga na najbolji način.

Kombinujte različite stilove

Mi obožavamo inkorporiranje različitih stilova, oblika, formi i samih materijala u jedan outfit. Na taj način, nikada vam stil neće biti dosadan ili već viđen. Uvijek isprobavajte nove siluete, a najbolje je da krenete od kombinovanja patika sa elegantnom haljinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije