Ljepota

Trikovi za ljepotu koje mora znati svaka žena

Trikovi za ljepotu koje mora znati svaka žena
Foto: Ilustracija | Trikovi za ljepotu koje mora znati svaka žena

Ako vam rajsferšlus odjednom otkaže poslušnost, jednostavno ga cijelom dužinom premažite sapunom. Stilisti slavnih često upotrebljavaju make-up na tjemenu kako bi kosa izgledala punije. Postoji nekoliko trikova koje možete upotrijebiti kako biste u posebnim prilikama izgledali savršeno.

Među genijalnim savjetima i trikovima koje izdvajamo su rješenja koja uključuju korištenje laka za kosu kao statičkog zaštitnog sredstva za lice ili lijepljenje brusnog papira na dno cipela kako bi se spriječilo klizanje i pad.

Tragove dezodoransa skinite spužvicom za šminku

Ovaj trik nije rezerviran samo za crveni tepih i posebne prilike, možete ga koristiti svaki dan. Spužvica koju obično koristite za skidanje make-upa odlična je i za uklananje bijelih tragova na odjeći, koje najčešće prekasno ugledamo. Iritantne tragove možete skinuti i hulahopkom zamotanom u klupko.

Upotrijebite ljepljivu traku za dodatno podizanje

Stilistkinja Dženet Mendel, koja odijeva i Điđi Hadid, kaže kako mnoge slavne glumice stavljaju ovu traku da bi podigle grudi. Održava dekolte prirodnim, a grudi su uspravnije i bolje prilijepljene jedna uz drugu cijelu noć. Potražite ljepljivu traku koja nema tako jako ljepilo.

Zaglavljen rajsferšlus? Premažite ga sapunom

Ako vam zatvarač odjednom otkaže poslušnost ili uhvati šav, jednostavno ga cijelom dužinom premažite sapunom. Isto vrijedi i kada ne možete otkopčati haljinu.

Brusni papir ide na potplate

Pričvrstite ga dvostruko ljepljivom trakom kako se ne biste okliznuli i pali. Ovo je sjajna ideja za one koji nisu sigurni u svoj hod na visokim potpeticama.

Ukrotite leteće pramenove balzamom za usne

Balzam za usne sastavni je dio svake večernje torbice, pa će vam dobro koristiti i kada vam vjetar malo razmrsi kosu i raščupa vas. Koristite ga kako biste zagladili nestašne pramenove kose koji strše.

Vježbajte poze za fotkanje

Poza može privući ili odbiti poglede u određenom kroju haljine, pa prije nego izađete provježbajte ih. Neke haljine jednostavno izgledaju bolje u određenim pozama od drugih.

Kad odijevate haljinu, prekrijte lice maramom

Dok odijevaju majicu, žene često pokušavaju šminku zadržati netaknutom i paziti da je ne razmažu po odjeći. To je posebno važno kada nosite nešto bijelo, ali i kad je dekolte vrlo zatvoren ili nezgodno krojen. Iskoristite šal, ali pazite jedino da koristite onaj koji vam neće biti žao ako se zaprlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije