Ljepota

Trikovi žena koje uvijek izgledaju odmorno i svježe

Trikovi žena koje uvijek izgledaju odmorno i svježe
Foto: N.N. | Trikovi žena koje uvijek izgledaju odmorno i svježe

Većina žena, koje imaju posao i porodicu, ne mogu da se sjete kada su se posljednji put naspavale i odmorile. Ali ako biste ih pitali: Kada su se posljednji put probudile nenaspavane i umorne? Odgovor bi bio: Svakog dana.

Ipak, mnoge žene, uprkos hroničnom umoru, uspjevaju konstantno da izgledaju odmorno i svježe. U čemu je njihova tajna? Postoje sitni trikovi, kojima se mnoge žene služe, da bi svakoga dana izgledale odmorno i lijepo.

Masaža i hidratacija lica

Potrebno je da kožu lica hranite svakodnevno, naročito pred spavanje. Kremu nanosite kružnim pokretima, uz blagu masažu lica, jer je dobra cirkulacija, preduslov za svjež jutarnji izgled. Ne zaboravite da tretirate područje oko očiju. Idealno rješenje su jastučići punjeni gelom, koji hlade vaše podočnjake.

Zdrava ishrana

Da bi vaša koža bila čista, a organizam odmoran, pored kvalitetnog sna, morate se i hraniti zdravo. Ukoliko želite da vam koža bude lijepa, a vi svježe i odmorne, konzumirajte hranu punu antioksidanata.

Uz ove savjete, potrudite se da spavate kvalitetno, barem 7 sati, jer je vašem organizmu odmor zaista potreban, kako bi uspješno pregurao sutrašnji dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije