Ljepota

U trendu su čizme sa velikim đonom, nosićemo ova četiri modela

U trendu su čizme sa velikim đonom, nosićemo ova četiri modela
Foto: Laura Chouette/Unsplash | U trendu su čizme sa velikim đonom, nosićemo ova četiri modela

Skoro svaka dama već razmišlja o čizmama koje će uskoro biti sastavni dio svake kombinacije.

 Ono što je najvažnije kod obuće je to da čizme budu tople i udobne, ali se ni estetika ne smije zanemariti. 

Modni stručnjaci su najavili povratak starog trenda, odnosno na velika vrata se vraćaju čizme sa velikim đonom. Ovaj model je bio popularan prije više od 20 godina, a sada ga ponovo možete vidjeti u skoro svim prodavnicama obuće.

Čizme sa velikim đonom su počele da se nose još prošle godine, ali ove jeseni dolaze u više boja i stilova. Ukoliko niste sigurni za koji par biste se odlučili, pogledajte koji su najpopularniji modeli i izaberite vaš. 

Krem čizme sa crnom đonom

Ovo je najženstvenija kombinacina koju možete ponijeti u jesenjim mjesecima. Ovaj model čizama se posebno ističe i dame ga obožavaju, jer za razliku od većine obuće nema rajsfešlus i pertle. Krem boja će doći do izražaja, a mjesta koja se najčešće prljaju biće obojena crnom bojom.

Poslovni stajling

Žene čiji posao zahtjeva formalnu obuću mogu da odahnu, jer su ove čizme upravo takve. Djeluju moćno i elegantno i sigurno je da će ukrasiti svaki stajling.

Urbano i elegantno

Ova čizma inspirisana vojničkim stilom nije poput prethodna dva modela. Prošle godine smo ih redovno viđali na ulicama, a kako stvari stoje, isti modeli dominiraće i ove jeseni i zime.

Neprogrešiva kombinacija 

Bez obzira da li se radi o tamnijoj ili svjetlijoj nijansi, par čizama nude u boji je obavezan u cipelarniku svake žene. Ukoliko ne volite da eksperimentišete sa bojama, obucite kaput u boji čizama i spremni ste za pokret, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije