Ljepota

Pratite nas na Google news

Visoki rep, savršena frizura za vrele ljetne dane

Visoki rep, savršena frizura za vrele ljetne dane
Foto: Ilustracija | Visoki rep, savršena frizura za vrele ljetne dane
N.N.

Kako bi stvorili svjež izgled koji će pristajati ljetnim danima, naučite napraviti savršeni visoki rep brzo i jednostavno.

Visoki rep jedna je od najčešćih brzinskih frizura koja je postala hit zbog jednostavnog i efektnog utiska koji ostavlja, prenosi Wall.

Ova frizura savršeno podiže svaku kombinaciju te pristaje svima bez obzira na oblik lica, a idealan je za vruće ljetne dane kada želite skloniti kosu s lica.

Visoki rep je savršena frizura za dane kada vam se ne da ili jednostavno nemate vremena oprati kosu, a uz malo šampona za suho pranje čak će i tanka kosa dobiti na volumenu u korijenu i postati savršena podloga za ovu trendi frizuru.

Kako bi vam olakšali pronalazak tehnike za savršeni visoki rep, donosimo vam video koji bi vam mogao pomoći.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije