Ljepota

Vrtoglavo niske cijene ljetne kolekcije premijum brendova u šoping oazi nadomak Banjaluke

Vrtoglavo niske cijene ljetne kolekcije premijum brendova u šoping oazi nadomak Banjaluke
Foto: V. TRIPIĆ | Vrtoglavo niske cijene ljetne kolekcije premijum brendova i sniženja do 70 odsto

Obnoviti garderobu prije odlaska na godišnji odmor i ljetovanje, pripremiti se za plažu i visoke ljetne temperature, ali i za ostanak na kontinentu, idealno je učiniti za vrijeme trajanja ljetnih sniženja.

Kupaći kostimi, ljetne haljinice, bermude, majice, dječja odjeća, oprema za kampovanje, sandale, tašne, kozmetika, i to s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova, na sniženjima do 70 odsto mogu se naći u najidealnijoj šoping-oazi smještenoj na samo sat i po vožnje od Banjaluke. Tačnije, najvećem outlet kompleksu u Hrvatskoj Designer Outletu Croatia smještenom odmah uz trgovački centar Ikea, udaljenog od graničnog prelaza Gradiška svega 120 kilometara.

Iako se sezonska sniženja čekaju cijelu godinu, riječ je o periodu kada svi računaju na vrtoglavo niske cijene i popuste na kojima bi mogli da ugrabe nosive, trendi komade za cijelu porodicu. Trajna sniženja i ostale razne pogodnosti i akcije čine šoping na ovoj lokaciji prilikom koja se ne propušta, uz to, za razliku od drugih sezonskih sniženja, na ovom mjestu, pored toga što se može naći sve za svakoga, takođe su dostupne i sve veličine, od onih najmanjih do velikih.

 

"Galileo"

Muške košulje na sniženju 20 i 30 odsto

Moda se brzo mijenja i često stižu novi trendovi, no u moru izbora postoje vječni komadi koji se mogu nositi u svim prilikama stoga je idealno što je u Designer Outletu Croatia ponuda u svim prodavnicama na početnom sniženju od 30 odsto, na šta svaka trgovina daje dodatna sniženja pa cijene padaju i do 70 odsto.

Vesele boje i lagani materijali su tokom ljeta i više nego dobrodošli, tako omiljena modna marka trendseterki "Patrizia Pepe", koja odiše senzualnošću, elegancijom i ženstvenošću donosi kolekciju vibrantnih boja, udobne ljetne haljine, suknje i bluze cvjetnog uzorka nosive u svim prilikama, koje su uvijek dobro rješenje kada ste u žurbi i nemate vremena previše razmišljati o sklapanju modnih kombinacija. Takođe, italijanski duh ovog brenda pruža i vanvremensku kolekciju u uvijek omiljenoj crnoj i bijeloj.

"Patrizia Pepe": Kolekcija vibrantnih boja, udobne ljetne haljine, suknje i bluze cvjetnog uzorka

 

U otvorenoj arhitekturi u village stilu, među više od 100 fashion i lifestyle brendova, svoje mjesto je našao novootvoreni "Fashion & Friends", vodeći regionalni multibrend koncept koji je nezaobilazno odredište za sve modne zaljubljenike te nudi odjeću, obuću i modne dodatke vodećih svjetskih modnih brendova kao što su "Diesel", "Replay", "Guess", "Calvin Klein", "Liu Jo", "Steve Madden", "Camper", "Cesare Paciotti", "Premiata" i mnogi drugi i to sve po sniženim cijenama.

Trajna sniženja i ostale razne pogodnosti takođe su stavljene i na kupaće kostime, a "Calzedonia" u svojoj ponudi ima kupaće kostime za nju, njega, kao i sve vrste dječjih kostima u apsolutno svim mogućim bojama, nijansama i modelima.

"Calzedonia"

Dječiji kupaći kostimi 39,90KN

Tako se ovdje mogu naći kupaći kostimi za dječake i djevojčice za svega desetak KM, muški šorcevi za kupanje raznih dezena i veličina za svega tridesetak KM, dok su i ženski kostimi na nevjerovatnim popustima. Kupaći kostimi nisu potpuni bez japanki i papuča za plažu, a ukoliko nemate bar jedan par Ipanema, u Designer Outletu Croatia ih možete naći u istoimenoj radnji po vrtoglavo niskim cijenama. Brand koji nosi ime jedne od najljepših plaža na svijetu svojim veselim tropskim stilom daje poseban šarm svoj obući, a širok spektar proizvoda, boja i dezena nudi izbor za svačiji stil i ukus. Iznenađujuća udobnost zajednička je svim proizvodima, a rezultat je napredne tehnologije koja se koristi u proizvodnji japanki.

"Ipanema"

Dječije japanke 84KN

Japanke za odrasle 130KN

Ljetni lookovi, baš kao i oni jesenji i zimski, nisu potpuni bez dobrih sandala i torbica, a pregršt izbora donosi "Mass". Osim onih klasičnih na visoku petu, ove godine posebno su popularne ravne sandalice sa nešto debljom potplatom, ali i one sa kajišićima koje se ovdje mogu naći za svega tridesetak KM. Pored toga, neizostavan dio svakog ljeta su i pleteni cekeri, kao modni detalj koji svi obožavaju. Osim na plažu, možete ih nositi i na duge bijele haljine, koje su logičan odabir za tople ljetne dane.

"Mass"

Ženske sandale

Stara cijena: 229KN

Nova cijena: 120KN

Lanene bermude i košulje u korelaciji s pletenom torbom su kombinacija koja će zasigurno biti primijećena. Kada je riječ o lanenim košuljama, u "Hugo Bossu" se može po sniženim cijenama naći i apsolutni vladar svakog ljeta, lanena bijela košulja sa ruskom kragnom, koju bi svaki muškarac morao imati u svom ormaru.

"Hugo Boss"

Lanena košulja idealna za ljetne vrućine

Pored gore navedenih brendova, kolekcije po više nego pristupačnim cijenama i vrtoglavim sniženjima donose i "Adidas", "Europa 92", "Armani Exchange", "Benetton", "Calvin Klein", "Gant", "Replay", "Retro Jeans", "s.Oliver", "Tom Tailor", "Tommy Hilfiger", "Nine West" i mnogi drugi.

Designer Outlet Croatia, potpuno drugačije iskustvo kupovine ne pruža samo nevjerovatnim popustima, 

"Pita Pit"

već na ovoj lokaciji možete da nađete i igraonicu za djecu, kafić, pekaru, ali i restoran "Pita pit", gdje možete i da pojedete nešto u pauzi od kupovine.

50 odsto jeftinija oprema za kampovanje

Radnja: Lee Cooper
Šator
Stara cijena: 1.049,00KN
Nova cijena: 499KN

Radnja: Lee Cooper, šator

Stara cijena: 1.049,00KN

Nova cijena: 499KN

Da je savršena destinacija za kupovinu i da na jednom mjestu možete naći baš sve što vam je potrebno, Designer Outlet Croatia je potvrdio još jednom te se sva oprema za kampovanje može naći na sniženju do 50 odsto u jedinstvenoj "Lee Cooper" radnji. U ponudi je razna oprema za kampovanje i logorovanje, u kojoj nisu samo šatori i vreće za spavanje, već možete birati i između stolica koje se kreću oko svega četrdesetak KM, raznih lampi i torbi za hlađenje, sklopivih ormarića, stolova, stolica, ruksaka, ali i šuškavaca, bermuda i gojzerica ukoliko ste potpuno adrenalinski tip. ukoliko vam je potrebno više fashion inspiracije i ukoliko želite ostati u toku sa najnovijim informacijama sve možete da pronađete na OVOM LINKU.

"Sport vision"

Omiljene Air force patike na sniženju 30 odsto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije