Ljepota

Zablistajte na kiši

Zablistajte na kiši
Zablistajte na kiši

Hladni dani polako prolaze i pred nama je ljepše, sunčanije vrijeme. Ipak, prelaz između zime i proljeća često zna biti kišan, što većini ljudi ne prija.

Kiša naročito "nervira" one koji se trude da u svako doba i u svakoj situaciji izgledaju tip-top jer kvari frizuru i utiče na izbor obuće.

Ali, nije sve tako crno. Otkrivamo kako da izgledate odlično uz najatraktivnije modele kišobrana i gumenih čizama.

Gumene čizme: Ljubičaste, zelene, roze, sa cvjetićima, leptirićima, tufnicama i mašnicama - ne zna se koje čizme su ljepše. Pored toga, izuzetno su praktične i udobne. Čak i kada temperatura vazduha bude niska, u njima vam neće biti hladno, jer proizvođači sve intenzivnije njihovu unutrašnjost postavljaju debelim, toplim materijalima.

Mnogima je bila potrebna gotovo čitava vječnost da se nakanu da ih obuju i u njima izađu među narod, ali sada su one izuzetno popularne i više ih niko ne poistovjećuje sa onim jednostavnim, crnim, koji se koriste za radove na selu.

Ako ste gumene čizme do sada nosili samo uz opuštene varijante, vrijeme je da uvedete i neke novine.

Uglavnom ih djevojke nose na farmerke/pantalone koje se dolje sužavaju, jer bi zbog njihove širine bilo prilično smiješno da ih nosite ispod nogavica.

Boja pantalona i čizama ne mora biti kompatibilna, sve je dozvoljeno (osim šarenih pantalona u kombinaciji sa šarenim čizmama).

Još bolja kombinacija bila bi sa suknjama, pa i dužim šortsevima, šivenim od toplijih materijala.

Ne samo da ćete biti u trendu, već ćete uz ultrakratku vunenu haljinicu i čizmice do koljena izgledati i te kako seksi.

Kod haljinica ne morate voditi računa da budu jednobojne ako su čizme šarene. Dopuštene su sve kombinacije, samo je bitno da u tom slučaju čarape budu jednobojne.

Kišobran: Kvalitetan kišobran nije samo elegantan, već i praktičan modni detalj, koji možete da uklopiti uz razne odjevne kombinacije.

Izbjegavajte jeftine modele koji će se raspasti poslije nekoliko rasklapanja. Bolje je izdvojiti novac za kvalitetan kišobran, sa interesantnom ručkom.

Nerasklopivi su čvršći od rasklopivih, a osim klasične crne boje, stilisti preporučuju bordo, tegetplavu i tamnozelenu.

Iako mnogi sumnjaju, sa ovim ne baš omiljenim predmetom i te kako možete izgledati moderno.

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije