Ljepota

Žene otkrile šta misle o muškim bradama i brkovima

Žene otkrile šta misle o muškim bradama i brkovima
Foto: Pixnio | Žene otkrile šta misle o muškim bradama i brkovima

Žene iskreno otkrivaju što zapravo misle o muškim dlakama na licu. Istraživanja su pokazala da dame zapravo najviše vole bradu za koje je potrebno 10 dana života bez britve.

Naravno, iako nauka možda ima svoju verziju stvari, ona ne govori u ime svih žena - evo iskrenih mišljenja žena o dlakama na muškarčevom licu:

1. Brkovi su jezivi

"Vrlo, vrlo malo muškaraca može zamahnuti brkovima, a da ne izgledaju kao kreteni. Zapravo, to ne može nijedan muškarac" tvrdi Tamara (36).

Brkovi ju tjeraju da pomisli na dvije stvari, na hipstere koji pokušavaju biti kul i na Terija Ričardsona.

"Muka mi je od toga da su hipsteri hipsteri, a Ričardson, posebno zahvaljujući tim naočalama, izgleda kao tip koji ionako ima negdje pohranjene neke čudne stvari" kaže Jo (29).

2. Mora imati dobru bradu

Dobro njegovana brada je izvrsna. Loša brada je gora od nepostojanja brade, prema njenim riječima, donosi "YourTango".

"Nažalost, moj muž je Irac i uzgaja 'čudnu stvar'. Može se dotjerati u lijepu kozju bradicu, ali nikad neće biti puna, luksuzna brada" priznaje Lena (29).

Volim dobru bradu. To je to. Sve ostalo bi trebalo nestati, prema Felon (24).

"Moja preferencija za punu bradu je da se uopšte ne stilizuje. Čak mi se sviđa kada raste do vrata. Dakle, brada beskućnika u osnovi? Volim beskućnike?" pita se Amanda (27).

Puna brada ili nikakva, slažu se neke dame. Osim ako se ne radi o dlačicama poput Roberta Patinsona/Adama Levina, ponekad to može biti lijepo.

"Nekim je muškarcima suđeno da imaju dlake na licu. Stare, izrastu, a onda jednostavno ne možete zamisliti ih bez toga; njihov izgled, njihova suština djelovala bi nepotpuno. Takođe, ako sam navikla da tip nema dlake na licu, uvijek imam osjećaj da bih ga voljela vidjeti s njima i da najvjerovatnije bih ga više voljela s istima" kaže Monika (25).

3. Kozja bradica - "ne"

Amanda nastavlja komentarisati, ovaj put kozju bradicu, koja joj se nimalo ne dopada.

"Ne za kozju bradicu i slične verzije" ističe, kao i Tamara.

"Bez kozje bradice, bez toga. Ako ste previše lijeni da se obrijete i izgledate pristojno, zašto bih onda ja brijala pazuhe i noge?" poručuje Tamara.

4. Brada "boli"

"On mora izgledati grubo i žilavo, ali ja ne želim grubo i žilavo lice" kaže Stefani (24).

Trisia (33) voli dlake, ali definitivno ne želi bradu koja izgleda kao da je upravo imala hemijski piling, prenosi "24Sata".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije