Kuća i vrt

Biljka silver brunia: Srebrne kuglice savršena sezonska dekoracija doma

Biljka silver brunia: Srebrne kuglice savršena sezonska dekoracija doma
Foto: N.N. | Biljka silver brunia: Srebrne kuglice savršena sezonska dekoracija doma

Jeste li ikada čuli za Kaaps brunia silver grančice? Ova neobična biljka divnih, izgledom smrznutih, srebrnih kuglica na svojim završecima omiljena je u jesenjim i zimskim dekoracijama doma, a s obzirom na to koliko čarobno izgleda, jasno je i zašto je tako.

Ove grančice koje se još nazivaju jednostavno silver brunia posebne su zbog svog specifičnog izgleda i boje, a ono što ih čini toliko atraktivnim su loptice na samom vrhu koje izgledaju kao male snježne kugle. Lijepo će izgledati kao samostalan buket, ali i kao dio buketa napravljenog od više vrsta rezanog cvijeća.

Zbog svog neutralnog kolorita srebrne kuglice sjajno će se uklopiti u svaki prostor, a posebno lijep ugođaj unijeće u vaš dom za vrijeme prazničnih dana.

Kako je rezano cvijeće posljednjih sezona jako popularno kao dodatak izgledu enterijera, pomama na društvenim mrežama za ovim srebrnim lopticama ne čudi - bilo da ih stavite samostalno u vazu ili od njih napravite buket, silver brunia izgledaće odlično. Inače, najpopularnije su kuglice srebrne boje, ali u prirodi se mogu pronaći i u spektru zelenih i crvenih nijansi.

Osim lijepe boje leda, silver brunia posebna je i zbog svoje teksture - naime, ove kuglice mekane su na dodir, a podsjećaju na velike izložene tučke nekog drugog cvijeća.

Na društvenim mrežama možete vidjeti mnogo inspirativnih dekor ideja kako srebrne kuglice uklopiti u buket ili jednostavno u svoj dom, ali i fotografije koje posebno lijepo ističu sav šarm ove biljke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije