Kuća i vrt

Trendovi u kupatilima za 2019. godinu

Trendovi u kupatilima za 2019. godinu
Foto: N.N. | Trendovi u kupatilima za 2019. godinu

​Kupatilo predstavlja neraskidvi dio svakog enterijera, bilo da se radi o vašoj kući, javnim, uslužnim ili poslovnim objektima.

Ukoliko razmišljate o renoviranju kupatila, vrijeme je da preduzmete prve korake. Nova godina donosi nove prijedloge i dizajnerske trendove iako su neki od njih prisutni već decenijama.

Neka od ovih kupatila mogu vam pružiti idealnu inspiraciju i pomoć da zavirite u svijet izvanrednog stila.

Evo na šta da obratite pažnju kada se odlučite za remodelovanje vašeg kupatila.

Skladištenje

Niše, odnosno police su sastavni dio svakog kupatila. Na njih odlažemo kozmetičke proizvode i neophodne sitnice. Za jednostavniji i elegantniji izgled u kupatilu odaberite skladišne jedinice koje će ispunjavati prostor ispod ogledala.

Izloženost

Ljubiteljima industrijskog stila dopašće se trend izloženih cijevi, ali na lijep način. Ovakvim vidom otkrivanja cijevi se postiže vintidž izgled u kupatilu, pogotovo kada su cijevi niklovane.

Beton

Iako su beton i gips poprilično hladni materijali, u 2019. godini, beton ćete često vidjeti u kupatilima. Betonski materijali i dekor osiguravaju autentičan prostor, pa ćete iz tog razloga beton vidjeti na zidovima, podovima ili na umivaonicima.

Pločice

Pločice se već decenijama koriste u dizajnu kupatila, mada se veličine i oblici mijenjaju. Trend za 2019. godinu su pločice od poda do plafona, s tim da možete kombinovati boje i obrasce.

Atraktivno ogledalo

Ogledalo je sastavni dio uređenja svakog kupatila. Iako se uvijek možete odlučiti za veliko obično ogledalo, dizajneri za 2019. predlažu da odaberete neki autentični dizajn, koji će vašem kupatilu dati upečatljiv izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije