Putovanje

Bivša hotelska radnica objavila snimak koji je zgrozio javnost

Bivša hotelska radnica objavila snimak koji je zgrozio javnost
Foto: Unsplash | Bivša hotelska radnica objavila snimak koji je zgrozio javnost

Video snimak tiktokerke Džejns Ričard iz Kanade postao je hit na društvenim mrežama nakon što je otkrila ugostiteljske tajne koje je naučila radeći u jednom hotelu.

Prvo je savjetovala svoje pratioce da ne leže na prekrivaču koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere toliko često koliko posteljina.

"Radila sam u hotelu prije nekoliko godina i željela bih ispričati tajne koje možda niste znali. Većina hotela ne pere prekrivače između smjena gostiju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje - ne ležite na njemu, skinite ga", upozorava ona.

Džejns takođe preporučuje izbjegavanje pijenja iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

"Gotovo svaka soba koju rezervirate ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne mijenjaju sve dok djeluju čisto! Naravno, mijenjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sljedećeg gosta", otkrila je Ričard.

Ona takođe ističe da ne bi trebalo hodati bos po tepihu, jer iako se redovno usisava, vrlo rijetko se dubinski čisti.

 

@janessarichard Spilling some  as an ex hotel employee! #fyp #pregnant #pregnancy #canadianmamas #momlife #toddlermom #hotelsecrets ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

"Ako imamo slobodnih soba, možemo vas nagradiiti apartmanom ili vam dati bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku 'stopostotnog zadovoljstva', što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi",  govori u videu.

Njen posljednji savjet vezan je za doručak i odnosi se na to da možete zamoliti osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete ponijeti sa sobom, ako ne stižete na doručak na vrijeme.

Ispod njezinog videa javile su se brojne sobarice koje su ustvrdile da se u njihovim hotelima prekrivači peru, ali ujedno kazale kako znaju za puno hotela u kojima to ne čine redovno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije