Putovanje

Egzotično putovanje u djetinjstvo, zavirite u Barbi hotel

Egzotično putovanje u djetinjstvo, zavirite u Barbi hotel
Foto: Print Screen/Instagram/lesliechai | Egzotično putovanje u djetinjstvo, zavirite u Barbi hotel

Sigurno smo da je Barbi kuća bila i jeste san mnoge djece. Mnogi su je sami gradili, a neki su imali one već unaprijed sagrađene, na nekoliko spratova. Sada se san pretvorio u javu i ta ista djeca mogu da prespavaju u pravoj Barbi sobi.

Boja koja se najčešće pojavljuje u dizajnu prostora je, kao što možete da pretpostavite, ružičasta.

Sada možete da prespavate u hotelu čiji je dizajn inspirisala upravo Barbi.

Ovaj hotel je nastao saradnjom Grand Hyatt Kuala Lumpur hotela iz Malezije i brenda Mattel koji stoji iza popularne lutke. Cilj im je bio da naprave Barbi kuću koju su mnogi htjeli da imaju, ali ovog puta u stvarnoj veličini.

 

Svaki sprat je uređen u skladu s drugačijom Barbi temom, i svaki ostavlja bez daha. Takođe, u all-in paketima Made in Malibu i Suite Dreams možete da prespavate u Barbi sobi, a onda i da jedete u Barbi restoranu.

U Barbi kafe baru možete da popijete razne napitke, od jutarnjih čajeva i kafe do večernjih koktela. Na Barbi čaj i kafu možete da dođete iako ne planirate da prespavate u hotelu, jer u ponudi imaju i samo tu opciju.

 

Najbolje od svega je, ipak, da svako dijete od tri do jedanaest godina starosti dobija na poklon svoju Barbe lutku koju može da ponese kući. Paket za sve one koji prespavaju uključuje i doručak, popodnevnu čajanku i poklon iznenađenja.

Cijena noćenja u Barbi sobi za dvije osobe je 487 evra, dok je cijena noćenja u Barbi apartmanu 925 evra.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije