Putovanje

Hotel "Bistrica" spremno dočekuje goste na olimpijskoj ljepotici Jahorini

Hotel "Bistrica" spremno dočekuje goste na olimpijskoj ljepotici Jahorini
Foto: Ustupljena fotografija | Hotel "Bistrica" spremno dočekuje goste na olimpijskoj ljepotici Jahorini

Jedan od najpoznatijih hotela na Jahorini, hotel "Bistrica", pripremio je bogatu ponudu i prihvatljive cijene aranžmana, te spremno dočekuje goste u novoj skijaškoj sezoni na našoj olimpijskoj ljepotici.

Hotel "Bistrica" je, podsjetimo, već decenijama dobro poznat ljubiteljima skijanja, ali i svima drugima, bilo da su žele idiličan porodični odmor ili nezaboravnu zabavu u srcu Jahorine.

Naime, ovaj hotel smješten je na najljepšem vidikovcu Jahorine, na 1.620 metara nadmorske visine.

Njihova ponuda će, vjeruju u ovom hotelu bogate tradicije, privući mnoge domaće i inostrane goste da u zimu zakorače upravo uživajući u čarima hotela "Bistrica" i skijaških staza na Jahorini.

Za one, koji žele da već na početku zime osjete čari olimpijske ljepotice, hotel "Bistrica" nudi posebne "ski open" pakete za prva tri vikenda u decembru.

Primjera radi, trodnevni aranžman za prvi decembarski vikend košta svega 189 KM za noćenje s doručkom, odnosno 235 KM za polupansion.

Drugog i trećeg vikenda u decembru, odnosno u periodima od 9. do 12. kao i od 16. do 19. decembra, tri dana boravka u hotelu, na bazi noćenja s doručkom, uz uživanje na skijalištima nude za svega 179 KM po osobi, a za samo 229 KM za smještaj na bazi polupansiona.

Takođe, još uvijek ima slobodnih mjesta za doček Nove godine, pa svi oni koji namjeravaju da "najluđu noć" provedu na Jahorini, to mogu učiniti u hotelu "Bistrica" uz kvalitetnu uslugu i prihvatljive cijene.

Hotel "Bistrica" je, podsjetimo, od prošle godine u vlasništvu ZTC "Banja Vrućica" ad, što mu pruža pretpostavku za njegov dalji razvoj.

Iz "Banje Vrućice" poručuju da će svoje bogato iskustvo iz oblasti turizma i ugostiteljstva primijeniti i u ovom hotelu.

U "Banji Vrućici" vjeruju da će gosti "Bistrice" biti zadovoljni, ne samo idealnim položajem hotela, nego i njihovom turističkom i ugostiteljskom ponudom, uključujući i bogatu gastronomsku ponudu.

Inače, i hotel "Kardial" u "Banji Vrućici" je pripremio posebne ponude za nastupajući period.

Hotel "Kardial", najreprezentativniji hotel u kompleksu ZTC "Banja Vrućica", nudi do 24. decembra specijalan velnes program pod nazivom "Lakim korakom u zimu".

Ovaj paket aranžman uz nevjerovatne popuste, namijenen je pretežno parovima i porodicama i obuhvata dva polupansiona u luksuzno opremljenim dvokrevetnim sobama hotela "Kardial" uz prateće velnes usluge.

Za one koji žele da provedu novogodišnje praznike sa stilom tu je i već čuvena novogodišnja ponuda hotela "Kardial". U ponudi su dvodnevni i trodnevni novogodišnji aranžmani sa tradicionalnom bogatom trpezom, zabavnim programom i uključenim velnes uslugama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije