Putovanje

Pratite nas na Google news

Jahorinu uljepšalo novih 35 centimetara snijega

Jahorinu uljepšalo novih 35 centimetara snijega
Foto: N.N. | Jahorinu uljepšalo novih 35 centimetara snijega
Srna

Zimska čarolija na Jahorini se nastavlja budući da je na planini palo novih 35 centimetara snijega koji je znatno poboljšao uslove za skijanje i uljepšao boravak gostiju, koje za vikend očekuju zanimljivi događaji posvećeni obilježavanju 36 godina od Olimpijskih igra koje su ostavile veliki trag u istoriji ove olimpijske ljepotice.

Posjetioce planine za vikend očekuju smijeh i zabava uz stendap komediju "Ero sa ovoga svijeta", u izvođenju Željka Ninčića, koja ća biti izvedena u subotu, 8. februara, sa početkom u 21.30 časova u hotelu "Vučko".

"Kultni likovi iz poznate audicije - Marinko Ćutuk i Veseli prirediće noć za pamćenje. Karte koštaju 10 KM i mogu biti kupljene u hotelu 'Vučko', kao i na 'Poljicama' i 'Ogorjelici'", najavljeno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

U nedjelju, 9. februara, u Olimpijskom baru na vrhu Jahorine u 17 časova biće organizovan luksuzni događaj /International Cigar Lopar & Whisky night/, uz adekvatnu muziku i ketering.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" pozvali su sve da posjete planinu u narednim danima i uživaju u svemu što ova olimpijska ljepotica nudi tokom zime.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije