Putovanje

Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?

Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?
Foto: oliverstravels.com | Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?

Najskuplji smještaj na svijetu ne mora nužno značiti i najudobniji, ali definitivno treba biti neponovljiv. I doista, imate li oko 120.000 evra ili 236.000 KM za noćenje, doživjećete jedinstveno iskustvo na Svetoj Luciji.

Karipsko ostrvo poznato je po bijelom pijesku i kupanju u tirkiznom plavetnilu, ali nemojte misliti da ćete ga vidjeti iz megaskupe sobe. Ipak, prizori iz Lover's Deepa se ne zaboravljaju lako.

Riječ je o podmornici i najluksuznijem podvodnom hotelu prvenstveno namijenjenom parovima. Kome nije bilo dovoljno izolacije, ovdje je mogu nastaviti, u harmoničnom okruženju velikog plavetnila, ušuškani u Karipskom moru. Oni koje hvata strah na sami spomen spavanja ispod površine mora niti u ludilu ne bi pristali na ovakav smještaj, dok bi drugi pak dali sve samo da mogu doživjeti takvo iskustvo.

Sobe su ekskluzivno namještene, zvučno izolovane sa staklenim stijenama zbog kojih imate utisak da se nalazite u velikom akvarijumu pa se možete diviti koralima i mahati ribama koje se vrzmaju uokolo, piše portal Punkufer.hr.

Uz privatni pjevoz gliserom kao standard, usluga se može prilagoditi željama, što je naročito praktično poželite li recimo sletjeti helikopterom na plažu, zaplivati u ružinim laticama na krevetu ili osvježavati grlo šampanjcem čim se osuši.

Morskih čudesa ne nedostaje niti na tanjirima – uz paprenu cijenu možete očekivati prave delicije, kao i jelovnik osmišljen od najrazličitijih afrodizijaka, pa ko voli – neka izvoli!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije