Putovanje

Pogledajte kako izgleda život u stanu od devet kvadrata, za 750 evra mjesečno (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda život u stanu od devet kvadrata, za 750 evra mjesečno (VIDEO)
Foto: Maria Orlova/Pexels | Ovako izgleda život u stanu od devet kvadrata, za 750 evra mjesečno (VIDEO)

Život u Parizu nije jeftin. Prosječne cijene iznajmljivanja stana u glavnom gradu Francuske zavise od lokacije i broja kvadrata. Garsonjera se može pronaći po cijeni od 1.000 do 2.400 evra. Ako niste previše izbirljivi, možete naći i povoljniji smještaj.

Vikram je jedan od takvih mladića. Ovaj YouTuber, poznatiji pod nadmikom Timvix, živio je u Parizu u mikrostanu od svega devet kvadrata te plaćao mjesečnu stanarinu od 750 evra.

Iako je riječ o vrlo malom prostoru, u njemu je imao krevet, šporet sa sudoperom i malim frižiderom, radni sto, pa čak i tuš kabinu. Našlo se "mjesta" i odjeću, prehrambene namirnice, posuđe…

Jedina stvar koja mu je nedostajala u ovom mikrostanu je toalet. On je bio smješten u hodniku izvan stana te ga je dijelio s još jednim komšijom.

Pored relativno niske cijene stanarine za Pariz, najbolji dio ovoga stana je pogled. Ne samo da veliki prozor vizuelno povećava prostor, već i pruža pogled na Ajfelov toranj. Kako prenosi Punkufer, zbog blizine centru grada i stanicama metroa, vrlo lako je moguće doći do bilo kojeg dijela Pariza.

Kako to izgleda životu mikrostanu od samo devet kvadrata pogledajte u videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije