Putovanje

Putovanja za žene na najpoznatije svjetske lokacije

Putovanja za žene na najpoznatije svjetske lokacije
Foto: Ilustracija | Putovanja za žene na najpoznatije svjetske lokacije

Način na koji smo do sada shvatali putovanja te posjećivali svjetske destinacije definitivno se mijenja.

U priču su ušli brojni novi koncepti koji su putovanja olakšali, učinili zanimljivijima te se odmaknuli od ideje kakvu su kroz godine nametnule klasične agencije. Pojavile su se neke nove aviokompanije, ali i kompanije koje smišljaju pristupačne pakete na puno kreativniji način te tako ispunjavaju neke pozicije na tržištu koje su do sada nedostajale.

Jedna od njih je i "The MissAdventure", koju je pokrenula Paola Crevatini Rebsamen sa svoje adrese u Cirihu, sa željom da putnicama ponudi nešto novo. Nakon što je pročitala da 80 odsto odluka o putovanjima donose žene i da dosta njih ne putuje koliko bi htjelo jer nemaju s kim, odlučila je da počne organizovati jedinstvena putovanja za žene koja su potpuno prilagođena modernoj, samostalnoj ženi koja voli da otkriva nove horizonte, kulture i destinacije.

Koncept je pokrenula iz ljubavi prema putovanjima, razmišljajući o onome što žene žele. Neka putovanja su više orijentisana na mentalno zdravlje, druga na otkrivanje nove destinacije, a treća na gastronomska uživanja.

"Na svim putovanjima je bitno da se žene svih dobnih grupa druže i imaju priliku da nauče jedna od druge. Tako smo na našem prvom promotivnom putovanju imali žene iz cijelog svijeta  Kuvajt, Holandija, Švajcarska, Španija, Velika Britanija i mnoge druge.

"Prave male 'Ujedinjene nacije' i bila je divota vidjeti kako su se cure lijepo slagale i stvorile nova prijateljstva", ispričala je Paola.

Posljednje putovanje bilo je u Hrvatsku, a spremaju se za Maroko i Dubai u 2019. godini. Ako se i vi želite priključiti ovoj avanturističkoj ženskoj zajednici, pratite "The MissAdventure" na Instagramu i razgledajte planove putovanja na službenoj stranici. Sa putovanja ćete se vratiti s novim prijateljstvima, prepuni lokalnih iskustava i s fotografijama spremnim za Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije