Putovanje

Putovanje Orijent Ekspresom avantura od 11.500 evra (VIDEO)

Putovanje Orijent Ekspresom avantura od 11.500 evra (VIDEO)
Foto: lvmh.com | Putovanje Orijent Ekspresom avantura od 11.500 evra (VIDEO)

Putovanje čuvenim Orijent Ekspresom jedno je od najglamuroznijih putovanja koje možete doživjeti. Voz koji je mnogima poznat prema djelu "Ubistvo u Orijent Ekspresu" autorke Agate Kristi, tokom 20. vijeka, nadahnuo je brojne umjetnike i stekao kultni status.

"Uđite u svijet bezvremenskog glamura, gdje svaki vagon nosi novo iskustvo koje treba otkriti. Uživajte u vinu i večeri u pomno restauriranim vagon restoranima iz 1920-ih, prije nego što nazdravite u kultnom baru '3674'. Između raskošnih koliba i opipljive istorije čeka vas zapanjujuće putovanje", napisali su na svojoj veb stranici.

Orijent Ekspres vozi Evropom i dijelom Azije, a najpoznatija je ruta od Istanbula do Pariza. Krasi ga nevjerovatan raskoš što uključuje prefinjene sobe, ali i druge prostorije u art deco stilu, gdje ćete se osjećati kao da ste se vratili u prošlost.

Putovanje Orijent Ekspresom okuplja i veliki tim stručnjaka. Cijenjeni kuvari i ugostitelji su dostupni tokom cijelog putovanja, a posluga je dostupna čak i u spavaćim sobama. Pored kvalitetne hrane i vrhunskih koktela, možete uživati u muzici, za koju je zadužen pijanist.

Cijena spavaćih soba zavisi od izbora prostorija što uključuje i određene usluge. Tako je za manju sobu sa uključenim doručkom u sobi, potrebno izdvojiti oko 3.700 evra po osobi, a za veći apartman s privatnim kupatilom i bračnim krevetom potrebno je izdvojiti oko 8.400 evra po osobi.

Postoje i takozvani ekskluzivni Grand Suites apartmani koji su veći u odnosu na druge, a dodatno uključuju 24-satnu uslugu batlera, neograničenu količinu šampanjca, privatne obroke i dodatnu prostoriju za odmor. Cijena ovog apartmana iznosi oko 11.500 evra po osobi. Ovi apartmani su naknadno dodati, a dobili su imena po Pragu, Budimpešti i Beču.

Postoji mogućnost i jednodnevnog izleta po nešto pristupačnijim cijenama, gdje je potrebno izdvojiti oko 340 eura po osobi, a uključuju povratno putovanje, sve obroke, uslugu ugostitelja koji poslužuju čaj, kafu i keks, prenosi RTCG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije