Putovanje

Pratite nas na Google news

Raj na zemlji: Ovo ostrvo je proglašeno najboljim na svijetu

Raj na zemlji: Ovo ostrvo je proglašeno najboljim na svijetu
Foto: N.N. | Raj na zemlji: Ovo ostrvo je proglašeno najboljim na svijetu
N.N.

​Ako razmišljate o dalekim putovanjima i želite da odete na neko "pusto" mjesto gdje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo onda je ovo ostrvo prava destinacija za vas.

"Conte Nast Traveler readers" je objavio rezultate glasanja o najboljem ostrvu na svijetu. Prvo mjesto je pripalo ostrvu Siargao, jednom od ostrva Filipina, prenosi b92.

Fotografije opravdavaju ovakav rezultat, jer niko ne ostaje ravnodušan prema bijelim pješčanim plažama i mirnim, skrivenim i netaknutim šumama.

Siargao je ostrvo od 200.000 stanovnika i iako popularno, nije pretrpano turistima, što ovu destinaciju čini idealnom za bjeg od svakodnevnice.

Put do ovog rajskog ostrva je mala zavrzlama, što će ovo putovanje učiniti pravom avanturom. Ne postoji internacionalni aerodrom na ostrvu, što znači da prvo morate da posjetite Manilu, Singapur, Seul ili Honk Kong, piše "Metro".

Tu se ukrcate na avion i letite oko dva sata do božanstvenog ostrva. Možete pronaći razumnu cijenu, ali se spremite da umorom platite nezaboravno letovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always NO. If you don’t step forward you’re always in the same place“ Photo by @cwaddell88 Please check Agoda and Airbnb for rates and availabilities. Come and visit siargao Philippines We offer studio and house accommodation. For reservation and inquiries Dosrosasproperties@gmail.com FB https://www.facebook.com/dosrosassiargao/ @dosrosassiargao #dosrosassiargao #siargao #siargaoisland #siargaosurf #siargaopalmtrees #beach #island #philippines #mauihouse #itsmorefuninphilippines #beach #house #blavahouse #moanastudio #islandlife #livethelifeyouwant #travelasmuchasyoucan #love #surf #palmtree #coconut #sunset #happylife #wondeful_places #wonderlust

Objavu dijeli Dos Rosas Properties (@dosrosassiargao)

Siargao je poznat kao surferska prestonica Filipina. Postoji čak 15 mjesta gdje možete da "lovite" savršen talas. Postoje mnogobrojne škole u kojima možete da savladate osnove ovog sporta. Možete da iznajmite i brodić ili opremu za ronjenje i prepustite se čarima besprijekorno čiste vode.

Ako niste ljubitelj vodenih sportova, možete da otkrivate misterioznu šumu, savršen kadar za fotografiju kraj stena u plićaku Magpupungka.

Siargao je najljepše ostrvo na svijetu, ali se glasalo i odvojeno za Australiju i južni Pacifik, gdje je Whitsunday ostrvo izabrano za najlepše. U Atlantskom okeanu pobjedu je odnijelo ostrvo Bermude, a u Evropskim morima najlepše ostrvo je Mikonos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siargao state of mind  #GLOWyogafam Image x @kelseaswim

Objavu dijeli GLOW Yoga Retreats (@glowyogaretreats)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije