Putovanje

Sanju će momak voditi na Maldive ako skupi 15.000 lajkova na TikToku

Sanju će momak voditi na Maldive ako skupi 15.000 lajkova na TikToku
Foto: Instagram / Printscreen | Sanju će momak voditi na Maldive ako skupi 15.000 lajkova na TikToku

​"Koliko lajkova treba da skupim da bi mi kupio ovo" - novi je trend na TikToku, a Srpkinje su riješile da se zabave i upitaju svoje momke i muževe da li bi im kupili određenu stvar ili da li bi ih odveli na određenu destinaciju, ukoliko skupe broj lajkova na TikToku koji im upravo partner zada.

Nečiji momci i muževi su bili fer, pa su za ženinu željenu torbu od 100 evra tražili 100 lajkova, dok su drugi podigli ulog i na nekoliko desetina hiljada lajkova.

Skrolujući TikTokom uvidjeli smo da ove objave idu viralno i da je zaista velika vjerovatnoća da djevojke preko noći sakupe taj određeni broj lajkova.

Ono što je najljepši dio trenda, nije postignut cilj, već podrška koju su djevojke koje se ne poznaju jedne drugima pružale podršku kroz lajkove, komentare i komplimente. željeći da baš svaka uspije u svom malom eksperimentu.

A sada naša pomoć treba Sanji Radović, djevojci koja bi željela da je momak odvede na Maldive, pa ga je upitala na koju cifru lajkova i komentara tipuje. On joj je u poruci koju je postavila na TikTok zatražio 15.000 lajkova i 1000 komentara.

Ako želite pomoći Sanji, to možete učiniti OVDJE.

Sanja je za sada skupila 805 komentara, pa se čini da će ovaj dio proći glatko, ali još oko 12.000 lajkova koji fale su ono što djevojci sreću kvari.

"Za Maldive", "Hajde, vodi je", "Ajmo, devojko, samo napred", "Očekujemo video sa Maldiva", bili su samo neki od komentara djevojaka koje naišle na video, na njemu se zaustavile i riješile da joj pomognu, prenosi "Ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije