Putovanje

Šta bi Putin želio da radi, a ne može od predsjedničkih obaveza?

Šta bi Putin želio da radi, a ne može od predsjedničkih obaveza?
Foto: Anadolija | Šta bi Putin želio da radi, a ne može od predsjedničkih obaveza?

Vladimir Putin juče je posjetio srpsku prijestonicu po četvrti put.

Šezdesetšestogodišnji predsjednik Rusije obožava putovanja i ona mu ne padaju teško, ali problem je što njega zanima malo drugačija vrsta putovanja - lišena velike pratnje, kamera, zgusnutog rasporeda i previše ljudi.

Iako već dugo vlada Rusijom, logično je da će se Vladimir Putin u jednom trenutku povući, a prije nekoliko godina govorio je o planovima za penziju i istakao želju da "otputuje u prirodu i vidi još neke turističke atrakcije".

"Volio bih da uspješno završim svoju karijeru", rekao je Putin pri posjeti Čeljabinsku, kada je u jednoj od rijetkih situacija spustio svoj gard i povjerio se jednom radniku.

"Jako volim putovanja. Danas se sva moja putovanja svode na to da stignem na aerodrom, odem u neki hotel i ponovo se vratim na aerodrom. U drugačijem stilu bih volio da putujem. Da idem negdje u prirodu, vidim još neke turističke destinacije", dodao je.

S obzirom na to da ne priča previše o svom privatnom životu, još u samo jednom intervjuu otkrio je da često odlazi na vikend u divljinu, gdje njegov najbolji prijatelj ima kuću. Kako kaže, jedino se tamo odmara baš onako kako želi.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije