Putovanje

Pratite nas na Google news

Stručnjaci otkrivaju kada ćemo moći na ljetovanje

Stručnjaci otkrivaju kada ćemo moći na ljetovanje
Foto: N.N. | Stručnjaci otkrivaju kada ćemo moći na ljetovanje
N.N.

​Nažalost, većina aranžmana za ljeto 2020. je otkazano. Prema prognozama stručnjaka, za putovanja bi trebalo da sačekamo ranu jesen.

Značajan broj turista je uveliko uplatio svoje "first minut" ponude, dok se ostatak pita da li će uopšte ove godine vidjeti more.

Asocijacija nezavisnih turističkih operatera iz Britanije navodi da bi ako budemo imali sreće nakon tri mjeseca mogli da očekujemo da stvari krenu da se smiruju, piše Dejli Ekspres.

Oni tvrde da je za početak najbolje da se putuje po svojoj zemlji, a da se ne ide u inostranstvo. Sa tim stavom je saglasan i epidemiolog Predrag Kon koji je rekao da ne zna šta je to što bi nateralo nekoga da poslije ovakve epidemije po svaku cijenu mora da ode na ljetovanje.

Trenutne prognoze epidemiologa su da će putovanja u inostranstvo biti moguća u septembru ili oktobru.

Smatra se da će ovogodišnje jesenje i zimske destinacije biti traženije nego ikad zbog toga što će veliki broj ljudi propustiti letnju sezonu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije