Putovanje

Upozorili turiste da ne dolaze u suknjama na jednu njujoršku lokaciju

Upozorili turiste da ne dolaze u suknjama na jednu njujoršku lokaciju
Foto: Instagram/summitov | Upozorili turiste da ne dolaze u suknjama na jednu njujoršku lokaciju

Oblakoder "One Vanderbilt" je u cjelosti prekriven staklom, a s ove atrakcije se pruža možda i najbolji pogled na Njujork. Nadležni upozoravaju turiste da ne dolaze u suknjama, a ukoliko bude potrebe, mogu i šortseve da im pozajme.

Oblakoder "One Vanderbilt" prekriven u potpunosti staklom otvoren je 21. oktobra, a nadležni upozoravaju ljude da zbog "transparentnih podnih materijala", suknje nisu najbolji autfit ukoliko se odluče da dođu i posjete ovu lokaciju.

"Zbog prirode prostora i prisustva reflektujućih i providnih materijala za podove, preporučujemo da nosite pantalone, šortseve ili hulahopke kako biste uživali u potpunom iskustvu SUMMIT-a", piše na njihovoj veb-stranici.

"Za goste kojima je neprijatno da hodaju po reflektivnim površinama, nudimo nereflektivnu stazu", kažu i dodaju da ljudima nude čak i besplatne šortseve prilikom posjete, piše USA today.

Ova atrakcija sadrži i najveći spoljni lift u svijetu koji putnike vodi do najviše tačke u Midtaunu na Menhetnu.

Mark Holider, predsjednik i izvršni direktor SL Greena, kompanije koja je investirala u ovaj oblakoder, kaže da ovu zadivljujuću i magičnu atrakciju treba da posjetite da biste je razumjeli.

"Ovo je posebno, uzbudljivo mjesto koje će Njujorčani i putnici širom svijeta željeti da posjete iznova i iznova", rekao je on.

"Napravili smo djelo koje pruža inovativnu priču o najboljem pogledu u Njujorku", kažu iz Kenzo Digital, kompanije koja je kreirala Summit One Vanderbilt i dodaju da će ova izložba probuditi čula posjetilaca.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije