Putovanje

Zavirite u čokoladno selo koje se nalazi u Sloveniji

Zavirite u čokoladno selo koje se nalazi u Sloveniji
Foto: chocolatevillage.eu | Zavirite u čokoladno selo koje se nalazi u Sloveniji

Glamping je posljednjih nekoliko godina vrlo popularan oblik odmora. Luksuzno kampovanje koje spaja klasično kampovanje u prirodi sa svim pogodnostima kuće ili apartmana i moderne tehnologije privlači sve veći broj ljudi pa ne čudi što glamping resorta ima sve više i više.

Mnogi glamping resorti izgledaju kao raj na zemlji, a ovo je jedan koji je najbolje opisati kao – čokoladni raj na zemlji, piše journal.hr.

Glamping resort za ljubitelje čokolade

Iako je udaljen samo nekoliko minuta od Maribora, luksuzni glamping resort "Chocolate village by the river" mirna je oaza smještena u parku pokraj rijeke Drave, a stvorena je za sve čokoljupce.

Naime, baš kao što mu ime sugerira, u ovom glamping resortu sve se vrti oko čokolade. Ovdje ćete tako uživati u čokoladnom doručku, moći ćete otići na čokoladnu masažu, dobićete čoko kozmetiku, a imaćete priliku otići i na čokoladne radionice na kojima ćete se moći iskušati u izradi vlastite čokolade.

Što se tiče smještaja, na raspolaganju su vam tri vrste luksuznih kućica od kojih je svaka nazvana prema jednoj vrsti kakaa.

Forastero su prostrane kućice smještene uz rijeku, a prostiru se na dvije etaže. Imaju četiri kreveta, velike panoramske prozore, a u njima se još nalaze i kuhinja, dnevni boravak, kupatilo i terasa.

Criollo su kućice na drvetu iz kojih se pruža predivan pogled na prirodu koja okružuje cijeli resort. U Criollo kućicama se nalazi bračni krevet, čajna kuhinja i kupatilo, a odmarati možete i na predivnoj terasi.

Trinitario kućice nalaze se pokraj bazena i imaju najljepši pogled na rijeku. Baš kao i Forastero, i Trinitario kućice su vrlo prostrane, imaju četiri kreveta, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i terasu. Uz sve navedeno, ako odsjednete u ovim kućicama, na raspolaganju imate i privatni jacuzzi te kamin za potpunu romantiku.

Osim već spomenutog bazena, u ovom resortu se možete opustiti i finskoj sauni, a postoji i vanjski kamin ispred kojeg naveče možete uživati u čokoladnim poslasticama. A ako vam to nije dovoljno čokolade, u blizini resorta se nalazi i čokoladna manufaktura Teta Frida gdje se održavaju spomenute čoko radionice i u kojoj možete kupiti najfinije čoko poslastice.

Chocolate village by the river otvoren je cijele godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije